Een houten vloer laten schuren, besteed het uit, anders kost het u uren!

Een houten vloer onderhouden of renoveren kost ontzettend veel tijd. Dus waarom zou u het zelf doen. Onderhoud en renovatie van uw vloer door Alblas Vloeren is voordelig, en vakkundig! De toplaag verliest zijn glans, en daarmee oogt de vloer vaak een stuk minder mooi. Gelukkig kunt u bij een specialist als Alblas Vloeren uw houten vloer laten schuren. De vakmannen van de specialist weten precies hoe ze dit het beste kunnen doen. Ze gebruiken daarvoor professionele stofzuigunits, waarmee de vloer volledig kaal geschuurd wordt. Het laten schuren van uw houten vloer is de eerste stap om uw vloer weer in absolute topconditie te krijgen.

Niet alleen houten vloer laten schuren, ook compleet nieuwe vloeren aanschaffen

Het schuren van de vloer is nog maar het begin. Vervolgens moet de vloer ook na behandeld worden met verschillende middeltjes zodat hij in topconditie blijft. Een nieuwe vloer geeft uw woning of kantoor altijd een compleet nieuwe uitstraling. Wilt u een houten vloer kopen? Laminaat aanschaffen? Of een pvc vloer laten aanleggen? Geen probleem: de specialist heeft de vloer die helemaal bij uw wensen aansluit. U hoeft zich verder nergens zorgen over te maken, want de vakmensen bereiden de ondervloer voor en ze leggen de nieuwe vloer op vakkundige wijze aan. Toch liever uw houten vloer laten schuren en deze verder laten opknappen? Dat behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Renovatie van diverse soorten vloeren, zoals een houten vloer, laten schuren

Een houten vloer laten schuren en vervolgens behandelen met speciale olie is uitermate geschikt om de vloer er weer als nieuw uit te laten zien. De specialist renoveert zowel houten vloeren als stenen vloeren en kunststof vloeren. Denk bijvoorbeeld aan parketvloeren, natuurstenen vloeren, marmeren vloeren, laminaatvloeren, pvc vloeren, epoxy vloeren, vinyl vloeren, rubberen vloeren en linoleum vloeren. Daarbij renoveert de specialist ook uw tapijt. Hoe gaan zij te werk? U schakelt de vakmensen bijvoorbeeld in voor het laten schuren van uw houten vloer met gespecialiseerd apparatuur. Daarnaast kunnen zij eventueel de nodige reparaties uitvoeren. Om uw vloer vervolgens helemaal als nieuw te maken, kunnen ze uw vloer afwerken met de juiste lak.