Huis inrichten, the devil is in the detail, met een spiltrap maakt het helemaal af

Bij het inrichten van een huis zijn het de details die de losse delen van een interieur samenbinden tot een mooi geheel. Het is daarom belangrijk om goed na te denken over welke trap u kiest. Kies bijvoorbeeld voor een spiltrap van Hoscon Trappen. Een spiltrap, oftewel spiraalvormige trap, is compact en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kiest u voor een stalen spiltrap met een klassieke uitstraling of een moderne spiltrap waarbij de treden zijn afgewerkt met glasplaten. De specialist in spiltrappen voorziet u graag van advies over de meest geschikte spiltrap voor uw huis.

Voorzie uw werkplaats met een spiltrap en werk efficiënter

Efficiënter werken staat bij ieder bedrijf hoog op de agenda. Bij veel productiebedrijven is vloeroppervlak een beperkende factor. Kies daarom voor een spiltrap van Hoscon Trappen. Een spiltrap is een spiraalvormige trap die weinig ruimte in beslag neemt. Deze trap wordt op maat gemaakt en is te realiseren in het door u gewenste materiaal. Kies bijvoorbeeld voor een spiltrap van rvs. Dit kan tegen een stootje en is erg slijtvast. Dat is wel zo fijn wanneer de trap intensief wordt gebruikt. Bent u op zoek naar een spiltrap voor uw silo of tank? Ook dan bent u bij deze specialist aan het juiste adres.

Bespaar ruimte met een spiltrap op maat

Een spiltrap draagt zijn eigen gewicht tussen twee verdiepingen in. Bij de meeste traditionele trappen is de ruimte onder de trap ingenomen door een trapkast, maar niet bij een spiltrap! Bij Hoscon Trappen kunt u terecht voor een spiltrap op maat. Van simpele uitvoeringen voor buiten tot design spiltrappen kunt u terecht bij deze specialist. Door een jarenlange ervaring zijn zij in staat om uw ideeën om te zetten in een functioneel ontwerp, waarbij alle afmetingen en uitvoeringen mogelijk zijn waarbij rekening wordt gehouden met alle wet- en regelgeving. Wilt u bijvoorbeeld een spiltrap van hout, glas, rvs of natuursteen? Het kan allemaal wanneer u kiest voor dé specialist in trappen op maat.