Dé specialist voor uw klassiek interieur sinds 1895

Wilt u uw woning het liefste inrichten in een fraaie stijl door te kiezen voor een klassiek interieur? Voor uw meubels hoeft u helemaal niet ver te zoeken. Een bezoekje aan de specialist in Den Haag is al genoeg. Hier is inmiddels de vierde generatie werkzaam bij het familiebedrijf, genaamd Star Stijlmeubelen. Sinds 1895 is dit familiebedrijf gespecialiseerd in prachtige meubelen voor uw interieur, klassiek én gemaakt van prachtige materialen zoals eikenhout, notenhout en kersenhout. Van salontafels tot aan vitrinekasten en van eetkamerstoelen tot aan dressoirs. Waarmee vult u binnenkort uw interieur aan? Bekijk het volledige aanbod eens in de showroom van 3000 m2, waar u meer dan genoeg keuze heeft aan meubelen in de klassieke stijl. En parkeren? Dat doet u gewoon gratis voor de deur.

Een salontafel is een echte aanvulling in uw klassiek interieur

Vindt u het gezellig om na een lange werkdag samen met uw partner een borreltje te drinken? Of houdt u ervan om onder het genot van goede muziek een spannend boek te lezen? In beide gevallen is het enorm handig om een goede salontafel te hebben. En daarnaast maakt het uw zithoek sfeervol én tijdschriften en onderzetters kunt u er moeiteloos in opbergen. Maar waar vindt u een ruim aanbod aan salontafels, waarmee u een klassiek interieur complementeert? Natuurlijk bij Star Stijlmeubelen, gespecialiseerd in een klassiek interieur sinds 1895. Van hoektafels tot aan ronde tafels en van kersenhout tot aan Frans antiek eikenhout. Naar wat voor materiaal gaat uw voorkeur uit?

Een klassiek interieur wordt gratis bezorgd

U heeft een ruime keuze aan diverse woonprogramma’s wanneer u langsgaat bij Star Stijlmeubelen. Dit bedrijf heeft namelijk een showroom van maar liefst 3000 m2. En weet u wat nog een voordeel is van dit bedrijf? Het is helemaal geen probleem wanneer u niet in de gelegenheid bent om zelf uw meubels op te halen.  Want naast dat u uw meubelen af kunt halen bij een service punt bij het station van Voorburg, kan uw aankoop ook gratis bij u thuis worden bezorgd. Dus heeft u bijvoorbeeld een fraaie theewagen in notenhout gezien, een vitrinekast met glas van kersenhout of prachtig gestoffeerde eetkamerstoelen? Voorkom beschadigingen en laat uw meubelen voor een klassiek interieur gratis door het team van Star Stijlmeubelen bezorgen!