Een sjaal laten maken? Bekijk de vele mogelijkheden van de specialist

Staat carnaval alweer bijna voor de deur? Of bent u er vroeg bij? Dit jaar wilt u iets origineels en daarom kunt u een sjaal op maat laten maken. Laat de sjaal bedrukken met bijvoorbeeld de slogan van uw stad of een eigen verzonnen tekst. Kies uit maar liefst 120 verschillende kleuren of kies een leuk patroon. Het is werkelijk allemaal mogelijk. Wist u dat u de voor- en achterzijde kunt laten bedrukken? Kunt u bijvoorbeeld niet kiezen tussen twee slogans of teksten? Geen probleem! De Breigigant zorgt ervoor dat de sjaal geheel naar wens geproduceerd wordt. Op zoek naar andere sjaals? Bekijk eens het assortiment, bestaande uit onder andere een oranje sjaal, wedstrijdsjaal, kerstsjaal, casual sjaal of een fansjaal die u allemaal kunt laten bedrukken.

Een fansjaal laten bedrukken om uw favoriete club aan te moedigen

Is er een club in Nederland of in het buitenland waar u al jarenlang fan van bent? Dan wilt u misschien wel een sjaal met uw favoriete club. Laat de fansjaal aan beide kanten bedrukken met een persoonlijke boodschap en het logo van de club. Wij leveren gratis ontwerpen op basis van uw wensen. Wilt u aan beide kanten van de sjaal franjes laten maken of houdt u van een simpele sjaal zonder te veel poespas. De sjaal is gemaakt uit 100% acryl. Na een wedstrijd is deze dan ook eenvoudig te wassen. Zo staat u elke keer weer opnieuw met uw vertrouwde sjaal bij uw club. Gaat u altijd met een vaste groep? Hoe leuk is het om een sjaal te laten maken voor iedereen? De minimale afname is 15 stuks.

Een sjaal op maat laten maken

Bij de specialist heeft u keuze uit veel verschillende soorten sjalen. Denk bijvoorbeeld aan een carnavalssjaal, een geweven sjaal of een autosjaal. Heeft u misschien een specifiek ontwerp in gedachten? Wilt u bijvoorbeeld een sjaal met uw bedrijfslogo, een naam of een slogan laten maken? Profiteer van 100% kwaliteitsgarantie bij De Breigigant. Met keuze uit meer dan 120 kleuren, verschillende afmetingen en oneindig veel mogelijkheden betreft franjes of andere extra’s loopt u binnenkort met een prachtige sjaal om uw nek. Organiseert u binnenkort bijvoorbeeld een wedstrijd, evenement of andere bijeenkomst? Geef de deelnemers een sjaal cadeau met uw bedrijfsnaam en de naam van het evenement erop. Of laat een fansjaal bedrukken. Een leuk aandenken voor later én marketing voor uw bedrijf.