Wat is de Amerikaanse auto van uw dromen die u wilt importeren

Heeft u al nagedacht over welke Amerikaanse auto u zou willen laten importeren? Bent u al jaren fan van een Amerikaanse klassieker als de Mustang? Of gaat uw interesse meer uit naar een grote pick-up truck? Wat uw wensen ook zijn, auto import expert Marlog Car Handling zorgt ervoor dat u zonder zorgen de Amerikaanse auto van uw dromen laat importeren. In vergelijking met andere auto import bedrijven, biedt Marlog Car Handling altijd een persoonlijke en uitgebreide service. Hierdoor weet u zeker dat u de beste prijs betaalt, dat de auto aan al uw eisen voldoet en dat het transport veilig en netjes gebeurt. Benieuwd naar wat de mogelijkheden om de Amerikaanse auto van uw dromen te importeren? Neem dan contact op met deze specialist voor meer informatie.  

Zo wordt de prijs berekend als u een Amerikaanse auto laat importeren door een specialist

De prijsbepaling voor het importeren van een auto werkt anders bij veel verschillende auto import bedrijven. De een hanteert een lager servicetarief dan het andere én de een kan voordeliger importeren dan de ander. Als u kiest voor Marlog Car Handling, weet u zeker dat u altijd de scherpste prijs ontvangt als u een Amerikaanse auto laat importeren. Deze prijs wordt bepaald door verschillende factoren. Denk hierbij aan de transportkosten, 10% importbelasting, 21% BTW en de motorrijtuigbelasting. Neem contact op met deze specialist om een offerte te ontvangen, waarin u exact ziet wat het importeren van een Amerikaanse of andere auto u gaat kosten.

Auto laten importeren door een van de grootste import bedrijven van Europa

Kiest u ervoor om een auto te laten importeren bij een van de vele bedrijven die dat doen? Dan wilt u uiteraard voor het bedrijf gaan dat de beste service biedt. Kies daarom voor Marlog Car Handling. Dit is een van de grootste auto import bedrijven van Europa. Zij zijn gespecialiseerd in het importeren van auto’s van over de hele wereld. Of u nu een klassieke Amerikaanse auto wilt laten importoren of een auto van een Japans merk, Marlog Car Handling neemt u alle zorg uit handen. Zo geniet u in een mum van tijd van de auto van uw dromen. Zowel particulieren als zakelijke klanten zijn bij deze specialist aan het juiste adres voor het importeren van auto’s. Laat snel uw typische Amerikaanse auto importeren.