Autoschade of kapotte ruiten? Ga naar een van de beste autogarages in de omgeving van Maastricht!

Bijna alle autoschades worden vakkundig opgelost door de monteurs van WellColl Groep in de buurt van Maastricht. Is uw ruit kapot gegaan in een hagelbui? Of een klein ongelukje gehad waardoor de ruit is beschadigd? WellColl Groep lost het snel en vakkundig voor u op. Deze specialist repareert elke ruit. Een barst in de ruit is niet alleen gevaarlijk, maar zo’n barst is ook niet meer te herstellen met hars, wat wel het geval is bij een sterretje in de ruit. Hierdoor kunnen de kosten hoog oplopen. De experts van WellColl Groep vervangen uw ruit snel en met zorg. 

Autoschade? Laat het snel en vakkundig repareren door de specialist uit de omgeving van Maastricht

Schade aan uw auto wilt u snel hersteld hebben om weer veilig te kunnen rondrijden. Dit snelle vakkundige schadeherstel vindt u bij WellColl Groep in Weert, Roermond, Sittard, Heerlen of Maastricht. De vakkundige automonteurs herstellen uw autoschade, die is ontstaan na bijvoorbeeld een ongeluk of storm in onze goed uitgeruste garages in de omgeving van Maastricht. Wist u dat u ook bij deze specialist terecht kunt voor het herstellen van schade aan uw caravan, camper of vouwwagen? Maar dat is niet het enige. Deze expert verhuurt en leaset ook auto’s, eventueel als deelauto. Verder worden er ook volledig ingerichte bedrijfswagens geleverd, inclusief verlichting en eventueel belettering.

Autoschade aan uw oldtimer? Kom langs bij de specialist in de omgeving van Maastricht

Niet iedere autogarage is capabel genoeg om schade aan oldtimers te herstellen. Zij vinden het vaak moeilijk de auto nieuw leven in te blazen. Maar waar kunt u dan terecht om de autoschade aan uw oldtimer te herstellen, het liefst bij u in de buurt van Maastricht? Kom naar WellColl Groep! Deze vakkundige automonteurs hebben veel ervaring met het herstellen en restaureren van oldtimers. Hierbij worden de modernste technieken en verzorgende autolakken gebruikt. Wilt u uw oldtimer na het herstel verkopen? WellColl Groep is dé mobiliteitspartner en zorgt ook voor zorgvuldig transport en heeft zelfs de mogelijkheid professionele foto’s te maken in hun eigen fotostudio.