ABNY
Bedrijven

Online EOS kopen

 

EOS is één van de cryptocurrency, die ook wel een Ethereum killer wordt genoemd. Waar andere Ethereum killers niet erg effectief bleken, lijkt EOS echter wel een grotere kans van slagen te hebben. Dit zijn de vijf redenen om wel of juist niet voor EOS te gaan.

Succesvolle oprichter

Eén van de positieve punten aan EOS is dat Dan Larimer zich ermee bemoeit. Eerder kwam Larimer al met de succesvolle Bitschares en Steemit projecten en heeft dus al bewezen dat hij daadwerkelijk iets kan presteren en dit succesvol kan maken.

Larimer introduceerde onder andere het concept van gedecentraliseerde autonome organisaties. Dit is waar het bij Ethereum allemaal om draait en wat er onder andere voor heeft gezorgd dat Ethereum zo groot is geworden.

 

EOS kopen doe je online bij Bitvavo

 

Gerelateerde artikelen

Duurzame kerstboom van hout

Bedrijfsbeveiliging

Elektrische fietsen & fiets onderdelen