Ga voor een persoonlijke sfeer met een combinatie van video en audio tijdens de uitvaart

Er komt heel wat bij kijken als u een begrafenis of crematie moet gaan regelen. Dat allemaal terwijl uw hoofd er niet bepaald naar staat. U steekt uw waardevolle energie liever in het rouwproces. Kies er daarom voor om niet alleen de video van de uitvaart uit te besteden, maar ook de audio aan hetzelfde bedrijf over te laten. U weet hierdoor zeker dat de muziek goed geregeld is én dat sprekers goed te verstaan zijn. Het geluid wordt goed verdeeld over alle speakers en uw wensen omtrent de muziek en/of video vormen het uitgangspunt. Wat voor wensen wilt u terug laten komen?

Video in de vorm van live streaming tijdens de uitvaart

Zowel bij een plotseling overlijden als bij een grote familie zijn er vaak veel gasten aanwezig op de uitvaart. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het regelen van de uitvaart. U wilt natuurlijk dat iedereen de foto’s en video’s goed kan zien. Ook achterin de kerk of zaal. Als er genodigden zijn die geen goed zicht hebben op de plechtigheid, kiest u bijvoorbeeld voor een camera met live streaming op een of meerdere schermen. Uiteraard kan ook de volledige uitvaart worden gefilmd en ontvangt u deze video achteraf. Het team van Uitvaart en Techniek neemt graag de tijd voor u, om zodoende alle mogelijkheden te bespreken.

Video maakt een uitvaart persoonlijk

Er bestaan tegenwoordig allerlei verschillende manieren waarop u een persoonlijke tint kunt geven aan een uitvaart. Op deze manier verzorgt u een waardig afscheid voor uw dierbare. Heeft u er al eens over nagedacht om video terug te laten komen tijdens een uitvaart? Dit is een van de specialisaties van Uitvaart en Techniek. Foto’s en films worden getoond op 49 inch (123 cm) grote full HD Led schermen, waardoor de beelden overal goed te zien zijn. En het fraai ontworpen statief zorgt ervoor dat het scherm er ook nog eens mooi uitziet. Wat voor beelden wilt u graag laten vertonen tijdens de uitvaart?