Innovatieve technieken voor uw flightcase op maat

Kiest u voor een koffer met LED verlichting? Of bent u op zoek naar een flightcase die voorzien is van een gps-systeem? Het is zelfs mogelijk om koffers met biometrie aan te schaffen. Waar gaat uw voorkeur naar uit? De specialist hoort uw wensen graag als u contact met ze opneemt! Biometrische gegevens worden op het hoogste beveiligingsniveau uitgegeven en gecontroleerd en u voorkomt u diefstal en houdt u uw koffer in de gaten. Heeft u speciale wensen, bijvoorbeeld voor een waterdichte koffer of speciale flightcase op maat? Kofferfabriek Gefken zit graag met u om tafel om innovatieve toepassingen tot een succes te brengen.

Verschillende mogelijkheden met een waterdichte koffer

Als u een koffer op maat wilt laten maken, zijn er allerlei mogelijkheden. Voor iedere branche is er wel een passende oplossing te vinden. Wellicht bent u op zoek naar een stof- en waterdichte koffer of wilt u een flightcase op maat laten maken. Kofferfabriek Gefken biedt dé uitkomst voor professionals binnen bijvoorbeeld de maritieme en industriële werkomgeving. Het bedrijf is een begrip sinds 1959 en biedt een breed scala aan mogelijkheden. Of het nu gaat om één exemplaar of duizenden, in beide gevallen gaan de vakmannen graag met uw wensen aan de slag. Wat voor soort koffer wilt u op maat laten maken?

Een waterdichte koffer of flightcase mét interieur op maat

Heeft u een koffer nodig? Ga dan naar een specialist waar u kiest voor een interieur op maat. Er zijn allerlei mogelijkheden! Het interieur wordt geproduceerd met behulp van verschillende materialen zoals schuim, kunststof, aluminium, hout of geëxpandeerd polypropyleen (EPP). Kies uit een ruim aanbod aan schuimsoorten zoals harde, zachte of antistatische varianten. Of gaat uw voorkeur uit naar kunststofpanelen als tussenschotten of sterk aluminium voor heftige, externe factoren?  In het moderne machinepark wordt uw flightcase of waterdichte koffer volledig op maat samengesteld door een team van gespecialiseerde vakmannen. Veelzijdig maatwerk van hoogstaande kwaliteit: dat is wat u kunt verwachten.