ABNY
Vervoer en transport

Een startende onderneming heeft baat bij een gebruikte vrachtwagen

Heb je net je eigen transportbedrijf opgestart? Of heb je voor je transportbedrijf eigenlijk een nieuwe vrachtwagen nodig, maar past dat niet in je begroting? Bij Francken & Wagensveld kun je in beide gevallen bij uitstek terecht. Deze zaak doet in nieuwe en 2e hands topmerk vrachtwagens die in perfecte staat verkeren. Ze verkopen, onderhouden en repareren vrachtwagens in alle denkbare soorten en maten. Zo bieden zij je een passende oplossing voor bedrijven in verschillende fasen tegen aantrekkelijke prijzen. Je bent van harte welkom bij de winkel in Nieuwerbrug om het gehele assortiment zelf te bekijken.

Altijd antwoord op je vragen bij het kopen van een gebruikte vrachtwagen

Bij de zoektocht naar een gebruikte vrachtwagen kun je wel wat hulp en advies gebruiken. Neem daarom contact op met Francken en Wagensveld. De specialisten van deze firma geven antwoord op al je vragen bij het kopen van een nieuwe óf gebruikte vrachtwagen. Zoek je bijvoorbeeld een trekker om trailers vol ladingen mee te vervoeren? Francken & Wagensveld heeft ze voor je. Voor elke klus is een vrachtwagen die bij jouw doeleinden past. Neem contact op of kom langs bij deze specialist in Nieuwerbrug en bekijk het grote assortiment aan vrachtwagens zelf. Natuurlijk kunt u deze specialist ook altijd even bellen met uw vragen.

De perfecte gebruikte vrachtwagen voor elke klus

Er zijn allerlei verschillende gebruikte vrachtwagens. Zoek je bijvoorbeeld een makkelijk wendbare laadwagen? Als je veel lange of grote ladingen vervoert, heb je echt een trekker nodig. Het kan ook zijn dat je puincontainers wilt gaan vervoeren en hier een passend voertuig voor wilt hebben. Francken & Wagensveld is de vrachtwagenexpert die je nodig hebt. Zij hebben een extensief assortiment met gerenommeerde merken. Wel eens gedacht aan een gebruikte vrachtwagen? Dit doe je wegens meerdere voordelen. Buiten het feit dat je minder geld kwijt bent, koop je bij dit bedrijf alleen een gebruikte vrachtwagen die perfect is onderhouden. Er worden alleen vrachtwagens van topmerken verkocht mét complete documentatie.

Gerelateerde artikelen

Tips voor als u uw wagen voor de export verkoopt

Warehousing nodig?

Taxivervoer Den Bosch