Ontdek wat de interim recruiter voor uw onderneming kan betekenen

De juiste medewerkers vinden kan een hoop tijd in beslag nemen. Daarom kiest u voor een interim recruiter van FairSterk. Deze Flexibele partner ontzorgt u op alle vlakken rondom de werving- en selectieprocedure. Denk hierbij aan het schrijven van wervende vacatureteksten, content voor social media en natuurlijk het werving proces. Zo heeft u binnen no time de geschikte kandidaat gevonden. Interesse in RPO recruitment? Plan vandaag nog een persoonlijk gesprek in met de specialist en start met uw zoektocht naar de juiste kandidaat.

Wanneer is het verstandig om te kiezen voor RPO recruitment?

RPO, oftewel Recruitment Process Outsourcing betekent dat u extern wordt bijgestaan bij het vervullen van vacatures. Maar ook het ontdekken van nieuwe wervingstechnieken is hier onderdeel van. Eigenlijk alles rondom recruitment. Maar wanneer is het nu verstandig om te kiezen voor RPO recruitment? Staan uw vacatures lang open, beschikt u zelf over te weinig kennis of ontbreekt er een schakel in de arbeidsmarktcommunicatie? Dit zijn allerlei redenen om te kiezen voor een interim recruiter van FairSterk. Kiest u voor het optimaliseren van het recruitmentproces? Dan weet u zeker dat uw vacatures snel vervuld zijn.

Wat levert RPO recruitment voor mijn bedrijf op?

Nu denkt u wellicht, leuk zo’n verhaal.. maar wat levert het nu daadwerkelijk op? Allereest creëert u een sterk werkgeversmerk voor de lange termijn, krijgt u meer naamsbekendheid en bespaart u enorm op tijd én geld. Wanneer u kiest voor RPO recruitment via FairSterk heeft u de keuze om dit vanaf uw eigen locatie te laten doen of vanuit het kantoor van deze specialist. Benieuwd naar de strategische aanpak van de interim recruiter? Wacht niet langer en plan vandaag nog een kennismakingsgesprek in. FairSterk is gevestigd aan de Noordsingel te Rotterdam. Zelf aan de slag gaan met RPO recruitment? Bekijk dan de whitepapers in de kennisbank.