ABNY
Adverteren

Bedrijfsvideo

Veel bedrijven kiezen voor het maken van een bedrijfsvideo. Een video die laat zien wat het bedrijf precies doet of maakt. Een bedrijfsvideo kan veel toevoegen aan je website, omdat klanten een goed beeld krijgen van het bedrijf. Maar het is dan wel heel belangrijk dat je bedrijfsvideo dan ook góed is.

Waar je aan moet denken bij het maken van een bedrijfsvideo

Het maken van een bedrijfsvideo is hartstikke nuttig en daarnaast ook leuk om te (laten) maken, maar het is wel van belang dat het voor de kijker zowel interessant als leuk moet zijn. Je wil niet dat de kijker direct afhaakt. Waarschijnlijk haak je zelf ook regelmatig af bij het kijken van een filmpje, dus het is van belang goed na te gaan wat een kijker wel of juist niet wil zien. 

Wanneer is het maken van een bedrijfsvideo nuttig?

Krijg je regelmatig vragen van huidige klanten of potentiele klanten over het verhaal achter je bedrijf, dan is het zeker nuttig om een bedrijfsvideo te laten maken. Houd er wel rekening mee dat de video interessant moet zijn voor de klanten en niet voor jullie zelf (daar zit een groot verschil tussen) en blijf een beetje bescheiden.

Anders dan anders

Het ligt natuurlijk een beetje aan het bedrijf waar je werkt, maar klanten vinden het altijd leuk als een video nét even wat anders is dan de standaard bedrijfsvideo’s. Je hoeft niet heel gek te doen, maar een tikkeltje anders kan geen kwaad.

 

Gerelateerde artikelen

Indische keuken

Vazen voor bijzondere bloemstukken

Content marketing voor een tevreden doelgroep