Kamperen op de Veluwe

Wilt u graag eens kamperen in de buurt van de Veluwe? De Veluwe is een prachtig natuurgebied om heen te gaan op kampeervakantie. Zowel met het hele gezin als met z’n tweeën is hier kamperen in Nederland een goed idee! U kunt voor een mooie, ruime campingplaats op de Veluwe terecht op Camping de Marshoeve te Loenen. Als u op zoek bent naar een echte gezinscamping in de buurt van Laag-Soeren of andere gezellige dorpjes op de Veluwe, dan zit u bij Camping de Marshoeve goed!

Wat vindt u op Camping de Marshoeve?

Op Camping de Marshoeve mag u alle gemakken verwachten die u op een familiecamping verwacht. Er is voldoende speelruimte voor de kinderen, uiteraard een zwembad en de camping is voorzien van schone toiletgebouwen, een wasserette en cafetaria. Ook honden zijn welkom op Camping de Marshoeve. Als dat geen complete gezinsvakantie is! Met de ruime staplaatsen heeft u ook altijd genoeg ruimte en zit u niet hutjemutje tegen de buren aan.

U hoeft daarnaast niet bang te zijn dat de kinderen zich niet zullen vermaken, want er is een enthousiast animatieteam aanwezig op de camping en u krijgt veel persoonlijke aandacht van de medewerkers op deze rustige camping.

De omgeving van Camping de Marshoeve

Camping de Marshoeve is een gezinscamping in een rustige en bosrijke omgeving. Omdat de camping zich op de Veluwe bevindt, heeft u een zeer ruime keuze aan wandel- en fietsroutes in de omgeving. De Veluwe is absoluut een van de mooiste natuurgebieden in Nederland. De Veluwe is een enorm groot beschermt natuurgebied in Gelderland. Je kunt hier zelfs in het wild de Nederlandse big five spotten, zoals edelherten en wilde zwijnen. Ook is de kans groot dat je paarden en konijnen zult spotten. Naast veel natuur en de bijkomede rust die u zult ervaren, vindt u op en rond de Veluwe ook mooie en culinaire bezienswaardigheden. Er zijn tal van hotspots in de omgeving te vinden – zoals Paleis Het Loo in Apeldoorn, het Kröller Müller Museum en meerdere historische Hanzesteden.

Wilt u kamperen in Nederland?

Bent u benieuwd naar kamperen op de Veluwe? U bent altijd dichtbij leuke dorpjes in de omgeving, zoals o.a. Beekbergen, Ede en Apeldoorn. Bekijk gerust de website van Camping de Marshoeve en ontdek hoe gezellig kamperen in de Achterhoek kan zijn!

http://www.marshoeve.nl