Op zoek naar een unieke feestlocatie in Maastricht?

Organiseert u binnenkort een leuk feestje in Maastricht? Bijvoorbeeld om een verjaardag te vieren of voor een bijzondere gelegenheid zoals een bruiloft? Zeker wanneer u iets buitengewoons te vieren heeft, hoort hier een niet alledaagse locatie bij. Een feest vieren op een boot blijft zeker bijzonder. Het is mogelijk via Rederij Stiphout. Huur een van onze schitterende passagiersschepen af voor bijvoorbeeld een dinner cruise of een sfeervolle moonlight cruise. Uw gezelschap wordt ontvangen met een welkomstcocktail. Daarna worden er regelmatig andere drankjes geserveerd en op het door u gewenste tijdstip serveren de professionele obers een heerlijke maaltijd. Indien mogelijk vindt er ook een spectaculaire gebeurtenis plaats: het passeren van de sluis van Ternaaien, die een verval heeft van maar liefst 15 meter.

Geniet van leuk entertainment onderweg

Wilt u tijdens uw feestje op onze bijzondere varende feestlocatie in Maastricht meer dan alleen eten en drinken? Rederij Stiphout kan ook het entertainment tijdens uw feestavond verzorgen. Dit doen zij in samenwerking met diverse artiesten- en theaterbureaus. Er kan bijvoorbeeld een DJ komen, een orkest of een band. Ook is het mogelijk om de feestlocatie om te toveren te voorzien van black jack- en pokertafels, zodat u en uw gasten een gokje kunnen wagen. Ook kunnen er shows verzorgd worden door het eigen entertainmentpersoneel van Rederij Stiphout. Onze purser kan u bijvoorbeeld ontvangen op haar eigen authentieke wijze en tijdens uw feestavond kunt u vermaakt worden door onze poetsende dekmatroos of meevarende “cruiseganger”. Zo wordt uw feest zeker een succes!

Ongedwongen en gezellig genieten tijdens een borrel- of pannenkoeken cruise

Heeft u iets te vieren en wilt u een feestje geven, maar het niet te groot aanpakken? Kies dan voor onze borrel & bites cruise, de pannenkoeken cruise of de biertasting cruise. U wordt dan 2 uur lang voorzien van de lekkerste hapjes en drankjes, heerlijke pannenkoeken of bijzondere bieren met bijpassende kaasjes en andere hapjes. Wat voor feestje wilt u organiseren op deze bijzondere feestlocatie in Maastricht?

http://www.stiphout.nl