Geniet samen met je kinderen van een onvergetelijke dag in deze speeltuin in Brabant

Ben je op zoek naar een plek voor een leuk dagje uit? Bij Billybird Park Hemelrijk geniet je met zowel goed als slecht weer. Dit park beschikt over een grote buiten- en binnenspeeltuin met verschillende activiteiten en spellen. Is het een zonnige dag? Dan kun je genieten van de grote recreatieplas met strand. Maak zandkastelen of maak gebruik van de waterfietsen. De mogelijkheden zijn oneindig. Laat jouw kinderen zich uitleven in de ballenfabriek, in het spannende Zeeroversland of op uitdagende klimtoestellen. Jouw kind kan zeker al zijn of haar energie kwijt. Geniet van een plezierige dag vol leuke spellen en activiteiten in deze speeltuin in Brabant.

Vier in deze speeltuin en geslaagd kinderfeestje

Heb je een bijzondere gelegenheid die gevierd moet worden? Denk hierbij bijvoorbeeld aan de verjaardag van jouw zoon of dochter. Verras hem of haar met een kinderfeestje om nooit meer te vergeten. In deze grote speeltuin zijn genoeg activiteiten voor een hele dag vermaak. Je zult zien dat alle kinderen genieten bij Billybird Park Hemelrijk in Volkel. Bezoek deze gezellige speeltuin in Brabant met zowel slecht als goed weer. Maak van het kinderfeestje een nog groter succes door af te sluiten met de lekkerste broodjes en verse frietjes.

Ontdek alle avontuurlijke en leuke attracties

Billybird Park Hemelrijk is een speeltuin in Brabant waar genoten kan worden van verschillende avontuurlijke en leuke attracties. Geniet met mooi weer van de prachtige buitenspeeltuin. Hier vind je onder andere een klimberg, achtbaan en kinderkermis. Of ontspan bij de recreatieplas op het prachtige strand. Hier kan je niet alleen heerlijk in de zon liggen maar ook zandkastelen bouwen. Is het weer wat minder? Geen probleem, deze speeltuin beschikt ook over een grote binnenspeeltuin met een flinke dosis vermaak. Zo vind je hier een theater, Zeeroversland, de ballenfabriek en vele andere attracties. Honger gekregen na het spelen? Sluit de dag dan af met een lekker frietje of ga gezellig barbecueën in het park.  

https://billybird.nl