Een unieke escape room in Amsterdam

Houd jij wel van een uitdaging? En houd je van puzzelen? Dan is een escape room wat jij zoekt. Ideaal om met vrienden, familie of collega’s te spelen. Ben je op zoek naar een leuke escape room in Amsterdam? Bij de Escape Factory in Amsterdam vind je 14 escape rooms. Het is dan ook niet voor niets de grootste van Europa. De escape rooms van de Escape Factory zijn geschikt voor diverse leeftijden en zijn beschikbaar in diverse moeilijkheidscategorieën. Is het jouw eerste escape? Dan is een moeilijkheidsgraad van 3 tot 4 sterren aan te raden.  Los de puzzels op en ontsnap binnen 60 minuten. Ben jij in staat om de geheimen van de escape rooms te ontrafelen? Kies voor de Escape Race, Wild Joe, Infiltrate of Sabotage. Het is aan jou welke kamer je binnenstapt.

Ook met slecht weer altijd verzekerd van een complete escape-ervaring

Zit het weer niet mee maar wil je wel graag zeker weten dat jouw geboekte activiteit doorgaat? Kies dan een escape room in Amsterdam. Ideaal als binnenactiviteit! Wanneer jij een binnenactiviteit boekt bij de Escape Factory, ben je verzekerd van een complete ervaring. Elke escape room heeft een eigen verhaal en daagt jou op een andere manier uit. Met een groot aantal escape rooms, zul jij je hier geen moment vervelen. En lukt het niet om te ontsnappen? Dan kom je een volgende keer toch gewoon terug?

Reserveer jouw escape!

De Escape Factory is gevestigd op het voormalige terrein van de Stork diesel fabriek. Denk jij te kunnen ontsnappen uit de Escape Rooms? Bekijk dan snel de mogelijkheden en reserveer direct jouw escape room in Amsterdam. Je kunt een escape room eenvoudig online reserveren. Een dagje uit met collega’s als teambuilding? Een escape is hier perfect geschikt voor! Een escape room is dé ideale teambuilding activiteit. Je moet vertrouwen op je team en de puzzels gezamenlijk oplossen. Naast escape rooms kun je hier diverse arrangementen boeken. Wat dacht je van een pubquiz of karaoke-avond?