ABNY
Horeca

Geniet in een gezellig restaurant in Oss

Een zeer geschikt restaurant om lekker te lunchen, borrelen of dineren, is Brasserie La Colline in Oss. Klets gezellig bij met vrienden, familie en collega’s onder het genot van de lekkerste gerechten en dranken. Laat je verassen door heerlijke combinaties van verschillende ingrediënten. Geniet van een heerlijke panini met brie of kipfilet. Of kies voor een speciaal driegangenmenu als diner. Wilt u onder het genot van lekkere borrelhapjes genieten? Kies dan voor het uitgebreide borrelarrangement. Dit is ook een perfecte manier om een verjaardag of bijzondere gelegenheid te vieren. Bij deze brasserie in Oss kunt u de hele dag door terecht, zelfs voor een heerlijk ontbijt.

Een familiebedrijf met verschillende generaties

De horecafamilie Jordaans heeft een prachtig restaurant gestart. La Colline is het resultaat van een grote droom van Koos Jordaans. In deze brasserie in Oss is zowel jong als oud van harte welkom. In 2000 opende La Colline haar deuren. Deze gezellige plek is geïnspireerd op de brasseries en grand-cafés in Frankrijk en deze sfeer vind je terug in de gerechten en het interieur. Op deze plek worden verhalen met elkaar gedeeld en ontstaan nieuwe herinneringen. In de loop der jaren heeft de familie Jordaans al verschillende prachtige momenten beleefd. Zo zijn er huwelijksaanzoeken gedaan, ideeën ontstaan en vele feestjes gevierd. Gert Jordaans heeft de zaak overgenomen waardoor ook zijn zoon veel interesse toont in dit gezellig restaurant in Oss.

Plaats een reservering bij deze gezellig brasserie

Zeven dagen per week bereidt deze familie de lekkerste gerechten met een grote glimlach. Kom genieten van een uitgebreid diner en kom langs in deze gezellig brasserie in Oss met het hele gezin en proef de lekkerste gerechten. De samensmelting van bourgondisch Oss en de Franse levensvreugde zorgt voor een gezellige sfeer in het restaurant. Klets gezellig bij onder het genot van de lekkerste dranken en gerechten en maak nieuwe herinneringen.

Gerelateerde artikelen

KitchenKare: hét totaalpakket voor uw grootkeuken onderhoud!

Flink besparen op dispensers

Terrasverwarming voor Horeca, Patiobrander op gas