Schitterende huwelijksmuziek voor uw mooiste dag

Bij de mooiste dag van uw leven hoort natuurlijk schitterende huwelijksmuziek. Kies daarom voor Duo Celliano, een muziekduo dat zeer veelzijdig is. Zij spelen voor u de ideale combinatie van cello en piano, wat ervoor zorgt dat er een oneindige variatie in klanten wordt gecreëerd. De piano zorgt voor het ritme, terwijl de cello met haar mooie warme klank op prachtige wijze de menselijke stem vertolkt. Dit duo zich heeft laten inspireren door veel verschillende muziekstijlen en weet hierdoor diverse stijlen te combineren. Of u nu houdt van Latin, harmonieorkesten symfonieorkesten of jazz, dit duo speelt allerlei soorten huwelijksmuziek op uw bruiloft.

Geniet van verschillende soorten muziek

Wie denkt dat er met cello en piano alleen klassieke muziekstukken gespeeld kunnen worden, die heeft het mis. Ook voor schitterende chansons en pakkende popsongs is Duo Celliano hét muziekduo voor op uw bruiloft. Zij spelen alle muziek die speelbaar is op cello en/of piano. Want ook als u alleen cello off piano op uw bruiloft wilt, is dit mogelijk. Zo wordt er op uw trouwerij precies de muziek gespeeld die u mooi vindt. En wat is er nu mooier dan dat uw favoriete muziek live wordt gespeeld?

Iedere locatie is mogelijk

Waar u ook gaat trouwen in Nederland, Duo Celliano speelt op iedere locatie. Ook is het mogelijk om dit duo net over de grens te laten optreden. Door het gebruik van een digitale piano is iedere locatie mogelijk. Ook wanneer uw bruiloft lekker buiten plaatsvindt, kunt u Duo Celliano laten optreden. Zo heeft u uw favoriete huwelijksmuziek op iedere locatie. Zo wordt uw bruiloft er een om nooit te vergeten. Hans en Renata krijgen iedereen de dansvloer op met uptempo dansnummers in verschillende stijlen. Wilt u liever wat muziek op de achtergrond? Ook dat is mogelijk. Zo heeft u gegarandeerd de muziek die u wilt op uw bruiloft.

https://www.duocelliano.nl