Springkastelen kopen en huren bij een betrouwbare partij

Zoekt u een betrouwbare partij om mee in de lucht te springen? Bij Springrid is het mogelijk om diverse springkastelen te kopen én te huren. Dit gespecialiseerde bedrijf in Brasschaat heeft, naast springkastelen, ook nog een divers en kleurrijk assortiment met allerlei andere attracties staan om te huren of te kopen. Denk hierbij aan popcornmachines en circuskoffers, tot skydancers en luchtkussens – u kunt het zo gek niet bedenken, of bij Springrid vindt u het. Ook is Springrid uw bedrijf als u partytenten, tafels en stoelen wilt huren zodat de kinderen zich onder het toeziend oog van de ouders uitleven op de springkastelen. Kortom, bij deze partij vindt u alles voor uw tuinfeest, kinderpartijtje of andere evenement. Samen maakt u het tot een succes!

Een uniek aanbod met fantastische springkastelen

De springkastelen van Springrid kunt u huren en kopen. Het unieke aanbod biedt voor ieder wat wils. Of u nu op zoek bent naar een klein of een groot springkasteel, een stoer of een lief exemplaar, een nieuwe of een tweedehands variant – u vindt het zeker binnen het gevarieerde aanbod van Springrid. Daar komt u allerhande thema’s tegen, zoals de onderwaterwereld, de boerderij of de jungle. Daarnaast is het ook mogelijk om springkastelen te kopen met een glijbaan of een hindernisbaan. Sinds enkele jaren heeft deze leverancier ook haar eigen merk springkussens. Daarom zijn de medewerkers van Springrid erg flexibel zodat u als klant een springkussen van dit bedrijf kunt kopen dat aan al uw wensen en eisen voldoet.

Een kinderfeestje? Huur dan een springkasteel!

Al vele jaren is Springrid goed bekend van springkastelen huren. Dit heeft te maken met het eerder genoemde ruime assortiment, de scherpe prijzen en de flexibiliteit. Daarnaast zijn de springkastelen veilig én van goede kwaliteit. De springkussens zijn ook nooit ouder dan twee jaar. Kiest u ervoor om een springkasteel te huren? Dan maakt u gratis gebruik van de slecht-weer-garantie – u kunt bij slecht weer tot 48 uur op voorhand het springkasteel gratis annuleren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of heeft u een vraag over de aankoop of verhuur van springkastelen? Op de website van Springrid vindt u alle contact gegevens en kunt u alvast een kijkje nemen in het aanbod.