Dansles in Antwerpen voor iedere leeftijd

Ben je op zoek naar een dansschool waar niet alleen jijzelf maar bijvoorbeeld ook je kinderen aan dansles kunnen deelnemen? Kom dan naar dansles bij Dansschool Danzateljee in Antwerpen. Deze dansschool biedt namelijk danslessen voor werkelijk alle leeftijden. De jongste dansers mogen samen met ouders of verzorgers deelnemen aan de speciale lessen voor baby’s en dreumesjes. Daarnaast zijn er lessen ingedeeld volgens de categorieën kleuterschool, lagere school, jeugd vanaf 12 jaar en volwassenen. Je vindt bij deze dansschool een dansles voor iedere leeftijd.  

Veelzijdig aanbod in dansles

Naast dat iedereen welkom is en er voor alle leeftijden specifieke danslessen bestaan bij Dansschool Danzateljee, kun je ook uit een heel divers aanbod aan dans kiezen. Houd jij van hiphop, ballet, jazz of breakdance? Je vindt deze stijlen allemaal terug in het dansles aanbod van deze dansschool in Antwerpen. Dans jij liever de Flamenco? Ook dan zit je goed bij Dansschool Danzateljee. Tijdens alle danslessen kun je rekenen op professionele begeleiding. Daarbij ben je zowel als beginner als gevorderde danser van harte welkom in deze dansschool. Zo vind je altijd een dansles die aansluit bij jouw wensen en dansontwikkeling, in hartje Antwerpen.

Oog voor de ontwikkeling van jouw kind

Dansschool Danzateljee is lid van Danssport Vlaanderen. Daarbij werkt deze dansschool met de ontwikkelingsdoelstellingen en eindtermen uit het basisonderwijs. Hierdoor kan deze dansschool inspelen op de ontwikkeling van je kind en een aanvulling geven op deze ontwikkeling. Dit gebeurt op een speelse manier tijdens de danslessen. Zo kan een docent bijvoorbeeld een motorische achterstand bemerken en tijdens de danslessen hier extra aandacht aan geven. De docenten van deze dansschool zijn dan ook allemaal gediplomeerd in muzische vorming, basisonderwijs of dans en doceren, en pedagogisch- en didactisch onderricht. Zo is een dansles bij Dansschool Danzateljee niet alleen een heel leuke ervaring, maar ook een leerrijke.