ABNY
Image default
Hobby en vrije tijd

Geluk op eenvoudige manieren

Eenvoud van geluk

Wat maakt je blij? Hoe krijg ik geluk? Laten we beginnen met een voorbeeld. Geluk – ongeacht je sterrenbeeld –  voor de meeste mensen omvat het ervaren van gevoelens van vreugde, plezier en welzijn.

Vreugde

Hoe kom je aan vreugde? Eerst moet je herkennen wat je vreugde brengt. Dan moet je in staat zijn om erachter te komen welke voorwaarden vereist zijn om die elementen van het leven deel van je leven te maken. Dat leidt je naar het startpunt om erachter te komen wat je in je leven wilt stoppen. Gevolgd door de benodigde stappen uit te vinden om dat te realiseren.

Genoegen

Hoe kom je aan plezier? Het is hetzelfde proces, is het niet? Ontdekken wat je leuk vindt, is misschien een kijkje nemen in je leven als horoscoop Leeuw
om te herkennen wat het is dat je graag bedoelt. Om dat voor elkaar te krijgen, kun je erachter komen wat er precies voor jou nodig is om die dingen in te passen en wat ze voor jou betekenen in je leven.

Welzijn

Hoe zit het met welzijn, hoe werkt dat? Nogmaals, het hangt voor een groot deel af van het bepalen wat welzijn precies voor u betekent. Als je eenmaal weet wat het voor jou betekent, dan kun je prioriteit geven aan het zoeken naar manieren om die betekenis in je leven te krijgen.

Actie

Over het algemeen vereist het plaatsen van iets in je leven acties om die dingen tot stand te brengen. Wellcome kan bijvoorbeeld de basis zijn van fysieke fitheid.

Goals in je leven

Stel dat fysieke fitheid is wat je wilt, als onderdeel van wat geluk voor jou betekent. Dat is iets specifiek genoeg om als doel te dienen. Het instellen van een doel wordt gevolgd door het kiezen van stappen om dat doel te bereiken.

Stappen

Je eerste stap naar fysieke fitheid is misschien het eten van het soort voedsel dat je lichaam fit maakt. Je zou kunnen beginnen met het kiezen van die voedingsmiddelen, in de juiste hoeveelheid. Uw tweede stap naar fitness zou kunnen zijn dat u voldoende lichaamsbeweging krijgt. Wandelen is vaak een goede manier om te beginnen!  Uw derde stap kan zijn dat u uzelf toestaat om de juiste duur en kwaliteit van de slaap te krijgen. Het instellen van goede bedtijdroutines helpt!

Reflecteren

Bepaal wat geluk voor jou betekent. Je bent uniek! Kijk naar binnen voor betekenis.

Als je betekenis herkent, zul je voorbeelden zien van waar geluk voor jou ontstaat. Hou het simpel! Krijg wat oefening om resultaten te behalen. Gebruik voorbeelden in je leven, lees af en toe je horoscoop – Kreeft of Waterman – of kies er een om na te gaan. Je kunt eraan beginnen te werken om geluk op die manier voor jou werkelijkheid te maken.

Bron:
Zodiac Horoscoop