Houtkachels van Lacunza, Ingebouwde oven

Gezellige warmte met de Houtkachel Lacunza

Met de fraai vormgegeven Houtkachel Lacunza wordt elke ruimte heerlijk gevuld met warmte. De houtkachel zorgt niet alleen voor sfeer, maar is tevens een prachtig design en is echt een sieraad in uw woonkamer te noemen door de strakke vorm. Heerlijk warm toch deze winter voor de kachel met de familie en huisdier?

Energiebesparend en Ingebouwde oven

De houtkachels van nu zijn energiebesparend wat dus een hoog rendement op zal leveren van zo”n 50% tot 80% ten opzichte van een open haard wat slechts 10% tot 20% oplevert.

De Altea kachel van het spaanse Lacunza is vervaardigd in de EU en heeft een ingebouwde oven. Hiermee kunt u eenvoudig maaltijden koken en verwarmen, pizza maken De binnenkant van de verbrandingskamer van de kachel is gemaakt van vermiculiet. Daarnaast is de kachel voorzien van een dubbele verbrandingsregeling, op deze manier blijft het glas van de kachel mooi schoon en helder en u altijd mooi zicht op de vlammen heeft. Bovendien heeft het een zeer handig opbergsysteem om houtblokken op te slaan.

Voldoet aan ECODesign2022

De houtkachel heeft een optimale verbranding, op deze manier blijft er bijna geen as over. Daarom ontstaat dit hoge rendement en voldoet tevens aan de norm ECODesign2022. De Kratki kachel heeft een zeer ingenieus verbrandingssysteem.

De Houtkachel Kratki is snel en eenvoudig te plaatsen en er hoeft niets gesloopt of opengebroken te worden, u zet de kachel gewoon op zijn plek u heeft alleen wat hout nodig en stoken maar. Wel voor een rookkanaal, afvoersysteem zorgen natuurlijk.

Airwash systeem

Omdat de kachel is voorzien van een ‘Airwash systeem’ of te wel “Schoonglas systeem” zorgt dit ervoor dat de ruiten mooi helder en schoon blijven. U kunt  langer kuntgenieten van het fraaie vlammenspel zonder steeds ruiten schoon te maken.

Als u dus op zoek bent naar een Houtkachel, kjk dan eens bij WarmteshopEU. In ons assortiment vindt u houtkachels en Pelletkachels. Ze staan eveneens heel mooi in de veranda, tuin of in de serre. Ze kunnen dus ook dienen als buitenkachel. Met zomeravonden kunt u dus eveneens genieten van de heerlijke warmte.

Lacunza Houtkachel voordelen

  • Sfeerverhogend
  • Voldoet aan EcoDesign2022 norm
  • Hoog rendement
  • Energielabel A
  • Ingenieus verbrandingssysteem
  • Snelle terugverdientijd
  • Prachtig design in uw tuin, serre, veranda of binnenshuis
  • Geschikt in uw vakantiewoning
  • Airwash systeem “schoonglas”systeem

Kom snel eens langs in onze webshop om uw Houtkachel uit te zoeken, gewoon bestellen vanuit uw luie stoel en wordt bij u afgeleverd www.warmteshop.eu

 

https://warmteshop.eu/product-categorie/kachels/houtkachel/