Office 2019 Professional voor bedrijven

Office 2019 Professional is een softwarepakket dat onmisbaar is als je een bedrijf hebt. Vooral bedrijven die veel met computers werken, hebben veel baat bij deze software. Office 2019 is ontwikkeld door Microsoft. Dit is een bekend bedrijf dat ook de xBox en Windows heeft ontwikkeld. Office werkt perfect en over het functioneren van de software valt dus niets aan te merken. Of het voor jou de moeite waard is om deze software aan te schaffen? Dat lees je hieronder. We vertellen je over de mogelijkheden met de software en waar je op moet letten bij het aanschaffen ervan.

Is Office 2019 geschikt voor in jouw bedrijf?

Veel bedrijven kunnen baat hebben bij Office 2019 Professional Plus. Zo kan Excel bijvoorbeeld gebruikt worden voor de administratie van het bedrijf. Veel zelfstandigen gebruiken Excel om de boekhouding in bij te houden. Excel kan ook gebruikt worden om grafieken, tabellen en berekeningen mee te maken.

Word is ideaal voor bedrijven en kan gebruikt worden om uitgebreide verslagen mee te maken. Nu is dit op zichzelf misschien niet zo bijzonder, maar niet iedere tekstbewerker heeft een even nauwkeurige spellingchecker als Word. Bovendien biedt Word je de mogelijkheid om het document een professionele opmaak te geven. Bronnen, headers, afbeeldingen en grafieken toevoegen was nog nooit zo eenvoudig. Ook een inhoudsopgave voeg je met gemak toe. Word kan gebruikt worden om rapportages mee te maken, zowel voor intern gebruik als voor de klant.

Office kent nog veel meer handige programma’s, waaronder Access. Hiermee kun je een uitgebreide database in elkaar zetten, zelfs als je weinig ervaring met computers hebt. Doordat Office zo ontzettend veelzijdig is, heeft het voor ieder bedrijf wel iets te bieden. Hoogstwaarschijnlijk kun je de software ook implementeren binnen jouw bedrijf.

Kies altijd voor een officiële licentie

Opvallend is hoe groot de prijsverschillen van het Office-pakket kunnen zijn. Het is daarom van belang dat je goed nadenkt over waar je het pakket bestelt. Wees er overigens ook van bewust dat lang niet iedere webshop legitieme versies van de software verkoopt. Het illegaal downloaden van de software is absoluut af te raden. Dit is niet alleen onethisch, maar er worden ook hoge boetes voor uitgedeeld. Kijk daarom goed naar de verschillende aanbieders. Een voorbeeld van een goedkope aanbieder is Guard Software. Deze aanbieder is niet alleen goedkoop, maar ook zeer betrouwbaar. Zo koop je bij Guard Software alleen officiële licenties en dat tegen ontzettend scherpe prijzen.

https://www.guardsoftware.nl/