Bacterie- en virusvrij met UV-C licht samen met Ozon

Desinfecteren met UV-C

Snel en eenvoudig bacterie- en virus vrij met ozon en uv-c licht is al meerdere jaren mogelijk met de handige lampen van het merk DAT. De UV-C lampen met ingebouwde Ozon generator zijn de oplossing voor de hedendaagse problemen.

Bekend is dat het UV-C licht huismijten, bacterien en virussen kan doden. Het licht moet dan wel in een bepaald spectrum zitten om zijn werk goed te kunnen doen. De DAT UVC lamp wordt geleverd met een socket (staande voet) met daar aan een timer die men in kan stellen op een tijd van 30 of 60 minuten wat voor de meeste ruimtes meer dan voldoende is. Als de ruimte wat groter is kan de kamp op meerdere plaatsen in de ruimte aangezet worden voor een optimale werking. Het is verstandig niet in de ruimte aanwezig te zijn want het uvc licht is slecht voor de ogen.

Eenvoudig reinigen van ruimtes

Daar waar het licht niet bij kan doet de Ozon zijn werk. Deze komt ook achter het bankstel en zal daar de ellende wegnemen. Met deze combinatie van UV licht en ozon  is een optimale schoonmaak van uw ruimte mogelijk. Maar denk ook aan het reinigen van bijvoorbeeld fruit en groente voordat u het in uw koelkast plaatst.

Auto’s desinfecteren met Ozon

Ozon wordt reeds een lange tijd gebruikt voor het schoonmaken van voedsel en is mits niet in grote hoeveelheid niet gevaarlijk voor de mens maar heel effectief. Zo wordt ozon ook gebruikt voor het schoonmaken van auto´s. De ozon komt immers wel in de roosters daar waar een doekje niet bij kan. Ook zorgt het ervoor naast het doden van virussen en bacterien dat in dit geval de auto geurloos achterblijft. Heel handig voor rokers of mensen met een natte hond in de kofferbak.

De DAT Ozon uvc lamp wordt onder andere geleverd door Ontsmet.EU. Compleet met staande voet en timer. 

https://ontsmet.eu