Succes bij de bank met het ondernemingsplan

Snel over een deskundig business plan beschikken

Heeft u een excellent ondernemingsplan nodig en snel? Wij verzorgen deze voor u op maat. Wij zorgen ervoor dat u een professioneel business plan ontvangt welke u kunt indienen bij de crowdfunder, de bank of investeerder.
    
Alle analyses en financien zijn standaard in onze plannen aanwezig. Twijfelt u nog in de onderhandelingen met de makelaar of investeerder?  Geen probleem, wij begeleiden u gedurende het hele traject tot aan daadwerkelijke financiering.
    
Er zijn op het internet veel aanbieders welke ondernemingsplannen schrijven, echter wat ons bedrijf uniek maakt is onze service en begeleiding tijdens het hele proces. Wij zijn niet de goedkoopste maar we bieden echte service. U heeft niets aan een businessplan als uw plannen niet worden gefinancierd.
    

Service op maat

We kunnen we u helpen met de onderhandelingen bij de investeerder of de makelaar. Er zijn meer zaken onderhandelbaar dan alleen de huur. Daarnaast hebben wij een netwerk in borgstellers voor de lening.

Uw ondernemingsplan wordt naar uw wensen en conform uw huisstijl opgesteld. Wij begeleiden u dus ook na het maken van het ondernemingsplan. We zijn betaalbaar omdat we efficiënt kunnen werken met weinig personeel. Zodoende is het voor iedereen bereikbaar om een deskundig plan te laten opstellen.

Laat ook uw droom werkelijkheid worden en contacteer ons meteen. We bezitten een hoog succespercentage bij banken en bij makelaars scoren we 100%. Bij de horeca zien de gemeenten en makelaar namelijk graag een nieuwe vestiging, welke levendigheid brengt in het stadsdeel. Natuurlijk dient het business plan dan wel goed te zijn, hier zorgen wij voor.

U bent met ons dus zeker van kwaliteit. Bel of mail ons gerust of kom langs op kantoor.

https://www.ondernemingsplan-laten-schrijven.nl