ABNY
Zakelijke dienstverlening

Kartonnen dozen op maat – uw kartonnen doos op maat

Kartonnen dozen op maat.

 

Heeft u verzenddozen, opslagdozen of verpakkingsmateriaal nodig? Dan is 123Kartonnen Dozen de perfecte groothandel voor u! Met een ruim assortiment op het gebied van kartonnen dozen op voorraad, verzendverpakkingen en opvulmateriaal hebben wij bijna altijd het juiste product voor u op voorraad. Ook bezit 123Kartonnen Dozen over de optie om kartonnen dozen speciaal op maat te laten maken, een goed alternatief als de juiste afmeting niet op voorraad is.

Er zijn twee opties voor het op maat maken van kartonnen dozen op maat, de eerste variant zijn de vouwdozen op maat. Eerst moet er de keus worden gemaakt welke vouwdoos voor u geschikt is, er zijn verschillende opties: Amerikaanse vouwdoos, kartonnen platen, schilderij verpakking, wikkeldoos of tot slot de Amerikaanse vouwdoos met een open bovenkant. Na de keuze voor de juiste vouwdoos op maat moet de calculator in worden gevuld om de juiste afmetingen door te geven en de prijs te berekenen. Het is belangrijk dat altijd de inwendige maten worden ingevuld in de dozen calculator. Naast de afmetingen moet er ook een keuze worden gemaakt voor de kwaliteit, kleur en bedrukking. Mocht er gekozen worden voor een witte kleur van het karton voor de kartonnen doos op maat zit hier wel een meerprijs aan.

De tweede optie: stansdozen op maat is ideaal voor wanneer de juiste maat van de kartonnen dozen niet op voorraad is. Op de website van 123Kartonnen dozen is er een magazijndoos en postpakketdoos beschikbaar voor stansdozen op maat, daarnaast zijn er nog eindeloos veel meer opties om kartonnen stansdozen op maat te bestellen. Voor het maken van stansdozen is een stansmes nodig, met het gebruiken van een stansmes wordt het materiaal als het ware eruit geslagen. Er wordt gekozen voor een stansmes wanneer de snijmachine de kartonnen dozen niet op de juiste maat kan snijden, doormiddel van het stansmes kunnen ook meteen rillijnen (vouwlijnen) worden gecreëerd. Het maken van een stansmes is een eenmalige investering en kan daarna eindeloos gebruikt worden.

De levering van kartonnen dozen op maat is langer dan kartonnen dozen uit voorraad. Dit is natuurlijk het geval omdat de kartonnen dozen speciaal op maat gemaakt moeten worden. De gemiddelde levertijd van kartonnen dozen op maat is tussen de 5 en 15 werkdagen. Ook is er de optie voor een spoed traject, voor deze optie wordt er aangeraden om contact op te nemen met het team van 123Kartonnen dozen.

Gerelateerde artikelen

Wat te doen bij een stroomstoring

Hoe moet u met Interpolis contact opnemen?

De waarheid achter verstopte toiletten