ABNY
Aanbiedingen

Karton informatie

Papier wordt door de mensheid al eeuwenlang gebruikt voor verschillende doeleinden maar sinds de afgelopen twee eeuwen als basis materiaal voor karton. Wij kennen verschillende soorten karton maar het meest voorkomend in de verpakkingswereld zijn massiefkarton en golfkarton. Beide karton soorten kennen verschillende kwaliteiten, maar ik wil het in dit stuk alleen bij golfkarton houden. In de golfkartonnage zijn er vier veel voorkomende kwaliteit dit zijn B-golf(3mm enkelgolf), C-golf(4mm enkelgolf), BE-golf(5mm dubbelgolf) en BC-golf(7mm dubbelgolf). Afhankelijk van het product dat je gaat versturen en de locatie waar het heen moet kan een kwaliteit gekozen worden. Als je karton wil bedrukken wordt vaak wit karton aangeraden dit heeft te maken met het feit dat kleuren als rood, blauw en geel op bruin karton verkleuren of wegvallen. Wit karton is hier de ideale oplossing voor.  Als je, je afvraagt welke karton kwaliteit geschikt is voor jou product kan je dit altijd vragen bij een expert die advies op maat geeft.

https://www.123kartonnendozen.nl/karton-informatie/

Gerelateerde artikelen

Waarom heb je backlinks nodig voor een goede website? Lees het hier direct door

Overweeg je een kat te kopen? Lees dan gauw verder!

De soorten littekens om te verminderen