ABNY
Tweewielers

Voor een nieuwe of tweedehands fiets brengt u een bezoek aan deze rijwielhandel in Tilburg

Bij Kuysters Tweewielers in Tilburg vindt jong en oud een nieuwe fiets. Of u nu op zoek bent naar een fiets met elektrische ondersteuning of naar een studentenfiets voor uw zoon of dochter, die veilig bij het café geparkeerd kan worden. Deze rijwielhandel uit Tilburg bestaat al sinds 1933 en heeft een uitgebreid aanbod aan nieuwe en tweedehands fietsen. De fietsenmakers van dit bedrijf voeren tevens onderhoud en reparaties uit in hun professionele werkplaats. Daarbij worden alleen de beste materialen gebruikt. De meeste reparaties duren niet langer dan een dag. Als het toch wat langer duurt, is er een gratis leenfiets voor u beschikbaar. Zo fietst u toch lekker door terwijl uw eigen fiets met uiterste zorg opgeknapt wordt.

Maak een proefrit en vind de fiets die bij u past

Het is belangrijk om bij het kiezen van een nieuwe fiets geen overhaaste beslissingen te maken. Het is namelijk van groot belang om een fiets aan te schaffen die goed bij uw lichaam past. Wanneer een fiets te groot of juist te klein is, kan dat voor vervelende lichamelijke klachten zorgen. De fietsenspecialisten van dit familiebedrijf voorzien u van uitgebreid en vakkundig advies. De handvatten, het stuur en het zadel van uw nieuwe fiets worden door de medewerkers van deze rijwielhandel in Tilburg perfect voor u afgesteld. Zo kunt u genieten van uw nieuwe fiets, zonder risico te lopen op lichamelijke klachten.

Neem contact op met deze fietsenexperts en stel uw vragen direct

Wilt u uw oude vertrouwde fiets laten opknappen, of is het toch echt tijd om een nieuwe fiets te kopen? In allebei de gevallen vertrouwt u op deze rijwielhandel uit Tilburg. Loop gerust eens binnen in de winkel in het Tilburgse centrum om te zien welke fietsen er op voorraad zijn. U mag altijd een proefrit maken om te voelen of een fiets aangenaam rijdt. Heeft u vragen of wilt u meer weten over dit familiebedrijf? Bezoek de website van deze fietsenwinkel en neem contact met ze op. De enthousiaste medewerkers van dit bedrijf helpen u graag verder, en voorzien u met plezier van professioneel advies.

Gerelateerde artikelen

Goedkoop een Vespa scooter leasen in Arnhem

Vespa motorscooter

Bestel een Cannondale Synapse