ABNY
Image default
Woning en Tuin

Raambekleding trends

Raambekleding trends

Er zijn vele soorten raambekleding. Marasol is gespecialiseerd in maatwerk raamdecoratie van Verano. Rolgordijnen, plisségordijnen, vouwgordijnen, verticale lamellen en houten en aluminium jaloezieën. 

Er is steeds meer vraag naar raambekleding met elektrische bediening. Wij zien vooral een stijging in de vraag naar elektrische jaloezieën op maat. In ons brede assortiment jaloezieën bieden we dan ook vele verschillende mogelijkheden en modellen.

Elektrische jaloezieën van aluminium

In onze ruime collectie aluminium jaloezieën bieden we maar liefst vijf lamelbreedtes aan. Van de hele smalle lamellen van 16 millimeter, tot 25, 35, 50 en zelfs 70 millimeter. Al deze lamelbreedtes hebben een geheel eigen uitstraling en voordelen. De smalle lamellen zijn bijvoorbeeld heel goed te plaatsen op draaikiepramen, de brede lamellen zijn ideaal voor grote raampartijen.

Voor alle lamelbreedtes hebben we verschillende motoren in ons assortiment. Alle motoren zijn van de kwaliteitsmerken Brel en Somfy. Het is mogelijk te kiezen voor een motor die alleen de lamellen laat kantelen, waarbij het optrekken met koord gaat, maar ook voor motoren die ook het op en neer laten gaan van de jaloezieën kunnen besturen. Alle elektrische jaloezieën zijn met afstandsbediening of app te bedienen. Je kunt dus ook vanuit je vakantieadres of werk je jaloezieën bedienen zodat het lijkt alsof er iemand thuis is. Er zijn ook afstandsbedieningen die meerdere jaloezieën tegelijk of in groepen kunnen bedienen. 

Houten elektrische jaloezieën

Ook onze collectie houten jaloezieën heeft een ruime keuze in kleuren. We bieden twee lamelbreedtes aan: 50 en 65 millimeter. Beide lamelbreedtes zijn uit te voeren met motoren van Brel en van Somfy. Het is mogelijk de motoren op het lichtnet aan te sluiten, maar we hebben ook motoren die oplaadbaar zijn en dus draadloos zijn te bedienen.

Ook binnen de houten jaloezieën met elektrische bediening is er keuze tussen motoren die alleen de lamellen laten kantelen en motoren die zowel de lamellen laten kantelen als de gehele jaloezieën op en neer kunnen bewegen.

Zwarte raambekleding

In onze ruime collectie raamdecoratie op maat zien we een enorme stijging in aanvraag van zwart tinten. Binnen alle productgroepen bieden we vele mogelijkheden in zwart. Vooral de zwarte jaloezieën zijn populair. Zowel binnen de houten als aluminium jaloezieën is er een ruime keus aan zwarte lamellen. Mat zwart, zijdeglans, hoogglans, met structuur, metallic, met houtnerf, we hebben het allemaal.

Gratis online advies en stalen

De afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgedaan in het adviseren van onze klanten. We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden die bij je ramen passen. Als je ons foto’s van je ramen en kozijnen stuurt zien wij vrij snel wat wel en niet kan en wat wel en niet mooi zal staan bij je inrichting.

Ook sturen we graag een aantal stalen op van de verschillende mogelijkheden. De staaltjes maken het mogelijk thuis te kijken welke kleuren en structuren het beste bij de kozijnen en rest van het meubilair passen.

Zien we je snel op marasol.nl?

 

https://marasol.nl/raambekleding/