ABNY
Image default
Financieel

Een hypotheek met negatieve bkr registratie

Steeds meer mensen zitten opgezadeld met een BKR registratie waardoor ze bij de reguliere banken geen lening kunnen krijgen. Vaak zijn kleine en onterechte akkefietjes de reden dat er een BKR registratie in Tiel is of gaat het om reeds opgeloste achterstanden.

De BKR Hypotheek

Nieuw in het land van de hypotheken zijn de BKR Hypotheken. Wat belangrijk te weten is dat iedere verstrekker van hypotheken uw kredietwaardigheid natrekt bij het BKR in Tiel. Bij het BKR wordt bijgehouden hoeveel iemand aan leningen heeft uitstaan bij banken of andere kredietverstrekkers en of er ooit betalingsproblemen zijn geweest bij een van deze partijen.

Als dit het geval is krijgt men een speciale codering mee, afhankelijk van de manier waarop de achterstand is afgehandeld ( en op welk moment ) wordt er een BKR codering aan uw naam gekoppeld De A BKR codering is hier het zwaarste in, echter zijn er ook de B en C coderingen. Wanneer hypotheek verstrekkers deze codering aantreffen zien ze niet langer in u een betrouwbare partij om geld te lenen, ze lopen immers het risico dat u een wanbetaler wordt.

Omdat veel mensen wel eens iets hebben meegemaakt en een kleine C of B codering hebben zijn er op de hypotheek markt een aantal partijen opgestaan die deze klanten toch weten te helpen aan een zogenaamde BKR Hypotheek. Veelal kennen deze banken iets hogere rente’s maar als je een huis daarmee toch kan kopen kiezen toch veel mensen voor deze nieuwe BKR hypotheek.

Sommige aanbieders van BKR hypotheken kiezen toch gewone geld verstrekkers om een hypotheek offerte aan te vragen , ze helpen u dan met de correspondentie naar de hypotheek verstrekker om uitleg te geven waardoor de BKR codering is onstaan. Voor sommige banken is een goede uitleg over de situatie om toch positief te oordelen over u kredietwaardigheid. de BKR hypotheek kan dus absoluut een uitkomst zijn wanneer u ooit betalingsproblemen ( terecht en soms ook onterecht ) heeft gehad en toch een hypotheek offerte wilt ontvangen.

Gelukkig zijn er steeds meer banken en geldvertrekkers die dit inzien en niet meer moeilijk doen over een negatieve BKR registratie en gewoon hypotheek, kredieten of andere leningen verstreken aan mensen met een BKR registratie.

Op hypotheekbereken.com vind je snel en gemakkelijk of je hypotheek met BKR notering kan krijgen, voor berekening of gratis hypotheek advies. Er zijn gelukkig nog aanbieders voor Hypotheken die niet moeilijk doen over een BKR registratie!”

www.hypotheekbereken.com adviseert mensen met een negatieve BKR registratie die op zoek zijn naar een hypotheek, krediet of lening om zoveel mogelijk aanbieders met elkaar te vergelijken op de site vindt u voldoende partijen die hypotheken verstrekken aan mensen met een negatieve BKR codering

http://www.hypotheekbereken.com/