ABNY
Image default
Vakantie

Vakantie op Curaçao

Het strand, de zon en de zee. Een combinatie om al een heerlijk vakantie gevoel bij elkaar te krijgen. Vakantie op Curaçao is de plek om dat te vinden waar het parelwit is op het strand en helder in de zee. Tropisch gevoel krijg je hier helemaal met de sfeer van alle personen die er ook zijn en heel rustig in omgang zijn en je zo ook heel rustig voelt. Duiken is iets wat veel op Curaçao word gedaan, er zijn ook prachtige tropische vissen te vinden om te zien. Als je nog niet kan duiken zijn hier ook genoeg duikscholen te vinden, hierbij kan je snel je duikbrevet halen om te duiken. Ook kan je onder begeleiding gelijk duiken.  Ben je in een plek als Willemstad dan zit je in het hard van Curaçao. Een plek wat echt Curaçao in je naar boven haalt. Er is ander eten wat je daar kan uitproberen, zullen genoeg dingen zijn die echt heerlijk zijn. In de stad komen ook cruises aan en is ook heel mooi om daar op te zitten. Je kan naar recreatieparken die echt van alles bieden. Van golf naar een sauna naar een speeltuin waar kinderen kunnen spelen. Als de avond valt is er ook veel te doen. Je kan uitgaan en van de heerlijke tropische cocktails genieten of naar recreatie gebieden. Ook in de avonden is het heerlijk warm om hier optimaal van te genieten met een mooie zonsondergang.