ABNY
Image default
Bedrijven

Vitaliteit in uw organisatie

Vitaliteit informatie is zeer belangrijk in het bedrijfsleven en in het persoonlijke leven. Vitale mensen halen meer uit zichzelf, zijn doelgerichter, zichtbaar beter in balans en succesvoller. Voor organisaties is vitaliteit van groot belang voortgang en uitbreiding. De basis voor een goed bedrijf is een verhoogde productiviteit, betere prestaties en langdurige inzetbaarheid. Klik hier voor meer informatie.

Het is zeker aangeraden om te investeren in de vitaliteit in een organisatie. Door te investeren in vitaliteit halen bedrijven het beste uit hun medewerkers. Vitaliteit zorgt er voor dat medewerkers vaker inzetbaar zijn, het ziekteverzuim daalt, de productiviteit gaat omhoog, de kwaliteit verbetert en er is ruimte en energie voor innovatie en creativiteit. Dit kan een hele aanwinst zijn voor de organisatie omdat medewerkers een belangrijk onderdeel zijn van een bedrijf en het imago van het bedrijf. Als werknemers positieve energie uitstralen zorgen zij voor een positief beeld bij een klant. Dit kan voor een werkgever een concurrentievoordeel zijn en kan de tevredenheid van de klanten verhogen. Dit kan voor een goede plek op de markt zorgen. Hardwerkende medewerkers. Vitaliteit kan ook voor hogere productie zorgen binnen een organisatie. Werknemers werken harden en dit is vooral gunstig voor groeiende bedrijven.

Het bedrijf carierepoort bekijkt vitaliteit vanuit 2 perspectieven: primair vanuit de werknemer en daarnaast vanuit de organisatie. Om te analyseren hoe het gesteld is met de vitaliteit hebben zij de Vitaliteit APK ontwikkeld. Ze hebben een medewerker scan die vitaliteit zowel kwantitatief als kwalitatief meer. De ontwikkeling is een organisatie is een belangrijk aspect. Het is van belang om te weten op welke manier het bedrijf intern en extern kan groeien. Hiervoor is het belangrijk om vastleggen hoe de cultuur is binnen de organisatie, hierbij kan men denken aan informeel of formeel?  Hoe gaan de werknemers met de directeur om en met de klanten. Het bedrijf Carrierpoort kan bedrijven hiermee helpen. Meer informatie over het bedrijf en vitaliteit kan je op de website bekijken: www.carrierepoort.nl.

 

http://carrierepoort.nl/