ABNY
Image default
Toerisme

Voordelige uitjes

Voordelige uitjes voor groepen

Als je een uitje moet gaan plannen voor een grotere groep, worden je keuzes beperkt door budgetten en de grootte van de groep. Het is moelijker om iets te vinden voor 30 personen, dan om iets leuks te organiseren voor 8 personen. Gelukkig kun je op de website www.uitjesaanbod.nl ook groepsarrangementen vinden. Bezoek onze site en kijk welk uitje het meest geschikt is voor jouw gezelschap.

Actief op pad

Met groepen is het vaak het leukst om iets actiefs te doen. Het aanbod varieert maandelijks, waardoor je een ruime keuze hebt. Enkele leuke activiteiten voor een vrijgezellenfeest zijn bijvoorbeeld Paintballen of Airsoftballen, maar er zijn ook bijvoorbeeld slipcursussen, off road rijden en ‘drift’ cursussen te boeken. Een veel terugkerende activiteit is het survival- en klimparcours. De meeste arrangementen zijn te combineren met bijvoorbeeld een barbecue, of lopend buffet. Er zijn natuurlijk ook minder heftige groepsarrangementen te bedenken. Een high tea behoort tot de mogelijkheden, of een workshop salsa dansen. Wil je een activiteit met overnachting? Ook dan zijn er enkele mogelijkheden voor grote groepen. Er wordt dan vaak gewerkt met meerdere slaapzalen, waardoor de groepsgrootte aan te passen is. En bij deze overnachtingsaccommodaties is ook altijd genoeg te beleven in de omgeving of op het eigen terrein.

Flinke kortingen

De formule die Uitjesaanbod gebruikt om activiteiten aan te bieden, is zeer gunstig voor bedrijven. Ze plaatsen de advertentie namelijk gratis en krijgen de volle opbrengst van de boeking. Daardoor kunnen ze hun activiteit met flinke korting online zetten. Dat is goed voor jullie budget.

https://www.uitjesaanbod.nl