Zijn je trapmaantjes versleten? Plaats dan nu antisliprubbertape voor een veilige trap

Versleten trapmaantjes vervang je met antislip trap strip

Je kent ze wel de bekende trap halve maantjes die je overal kunt kopen in heel veel kleuren, verschillende materialen en kwaliteiten. Over het algemeen passen ze goed op de traptreden van de Nederlandse trap. Jammer genoeg slijten ze snel en worden snel smoezelig. Er zijn modellen die slecht plakken, waarvan de kanten snel omkrullen waardoor ze nog gevaarlijk kunnen worden. Ook met name de goedkopere maantjes hebben vaak dit probleem.

Er is nu een nieuw product op de markt namelijk de zelfklevende antisliprubbertape. Om je trap een extra stuk veiligheid te geven is deze antisliprubbertape ontwikkeld. De antislip is gemaakt van een duurzaam pvc rubber, met kleine groefjes in het oppervlakte. De strip is extra dik en hierdoor erg duurzaam en kwalitatief niet te vergelijken met de plakband antislip tape’s die je standaard overal kunt kopen zoal bij ikea of de bouwmarkten.

De antisliprubbertape is speciaal ontwikkeld voor woningbouw trappen en is leverbaar in 2 lengtes en 4 kleuren zodat voor ieder interieur er wel een passende kleur en oplossing is. Aan de achterzijde van de strip zit een dubbelzijdige plak laag die zeer sterk is waardoor de strip zeer goed hecht op de meeste harde ondergronden. Door zijn breedte is de antislip strip mooi recht te plakken.

Ben je niet zo handig? Bekijk dan hier het montage filmpje van antisliprubbertape. Deze strip kan namelijk door iedereen eenvoudig worden aangebracht, het enige waar je goed op moet letten is een goede schone ondergrond en goed aanrollen/aandrukken met een rollertje.

Loop je met het plan je trap op te knappen, vergeet dan niet de veiligheid van de trap. Lees hier de tips die je kunt toepassen om je trap weer mooi en veilig te maken, of doe inspiratie op bij onze pinterest voorbeelden.

 

Voor meer informatie

www.antisliprubbertape.com

 

http://www.antisliprubbertape.com