ABNY
Image default
Bedrijven

Papiercontainer bestellen eenvoudig en snel geregeld!

Is uw archief aan opruiming toe? Als bedrijf bent u verplicht uw archief voor een periode van 10 jaar te bewaren. Dat wordt uiteindelijk dus een behoorlijk vol archief en na 10 jaar is het dus echt de hoogste tijd om orde aan te brengen. Of misschien heeft u allerlei andere papieren en documenten die u op wilt ruimen om uiteindelijk te laten vernietigen. Dit kunt u door ons uit laten voeren. Om alles alvast te ordenen en uit het archief te halen, kunt u bij ons een papiercontainer bestellen.

Wij hebben verschillende soorten en maten papiercontainers, waar u alles in kwijt kunt. Deze kunnen wij binnen 24 uur aan u leveren. Vervolgens kunt u hier alles veilig in opslaan, waarna wij het geheel op kunnen halen of – zoals het tegenwoordig het vaakst wordt aangevraagd – ter plekke vernietigen. Maar een papiercontainer bestellen kan ook om gemakkelijk uw afval te kunnen scheiden. Haast ieder bedrijf is vandaag de dag milieubewust bezig.

Als wij de papiercontainer dan komen legen, gaat het milieubewuste proces gewoon verder, aangezien wij alle papieren 100 procent gaan recyclen. Kijkt u gerust even op de papiercontainer pagina om te zien wat voor containers u zoal bij ons kunt bestellen.