ABNY
Image default
Dienstverlening

Rondreis Israël

Een tijdje geleden ging ik op zoek naar een rondreis Israël en kwam bij Israël Idoed reizen terecht. Het is een droom van mij om een prachtige rondreis te gaan maken door dat land. Maar waar kan ik deze vakantie boeken? Omdat ik mij er nog niet heel erg in verdiept heb, ben ik gaan zoeken op het internet. In dit blogje leg ik graag uit welke reisorganisatie ik heb gevonden en natuurlijk hoe de rondreis door Israël was.

Googelen op rondreis Israël

Allereerst ben ik op rondreis Israël gaan Googelen. Dit om een goede reisorganisatie te vinden waarmee ik in een groepsreis door het land kan gaan. Eerst vond ik allerlei, ik noem ze maar even ‘commerciële’, bedrijven zoals grote reisorganisatie die in het hele land bekend zijn. En ik zoek eigenlijk iets meer Christelijks. Iets wat meer uniek is!

En toen kwam ik Israel Idoed Reizen tegen. Ik bezocht de website en zag dat zij een hele lijst aan verschillende reizen hebben. Van Jeruzalem tot en met het Meer van Galilea. En na enkele reviews / beoordelingen gelezen te hebben over Israel Idoed Reizen was ik helemaal enthousiast geraakt over deze organisatie! Ik heb dan ook direct meer informatie aangevraagd voor een speciale reis naar Israël toe.

Israel Idoed Reizen

Al snel kreeg ik van Israel Idoed Reizen een reactie. In de bijlage zat een heel schema van wat er op het programma staat om tijdens die rondreis in Israël te gaan bezoeken en bezichtigen. Het viel mij op dat daar allerlei dingen tussen stonden, die ik bij grote reisorganisaties helemaal niet had zien staan?! Dit lijkt mij dus echt een unieke rondreis.

Inmiddels ben ik weer terug uit Israël. En het was fantastisch! De vlucht daar naartoe was al super. En de rondreis al helemaal. Jeruzalem is echt een prachtige stad! Ik kan iedereen aanbevelen om voor een Israël reis naar Israel Idoed Reizen te gaan.