ABNY
Image default
Eten en drinken

Dordrecht catering

Dordrecht catering

 

Een goed feest staat of valt met een goede catering. Wanneer je een goede catering hebt op je feest dan ben je vrijwel zeker van een geslaagd feest. Het is echter niet makkelijk om een cateraar te vinden die precies kan bieden wat jij wilt.

 

Dordrecht catering kan dit wel bieden. Dordrecht catering is namelijk een cateraar die een totaal pakket biedt. Het blijft niet bij het eten, servies en tafellinnen, maar ze kijken ook met je naar de volledige invulling van de avond. Wil je een optreden, een show of misschien wel een familiequiz?

 

Ga je trouwen? Dordrecht catering verzorgt het bruiloftsfeest en regelt dit tot in de puntjes met je. En om het je gemakkelijk te maken bieden ze je een gratis proefdiner aan zodat je weet wat je kunt verwachten en eventueel het diner kunt fine tunen zodat het nog beter aan je wensen voldoet.

 

Een huwelijksfeest kan op verschillende manieren vorm gegeven worden. Heb je veel gasten of juist weinig of heb je een groot budget of moet je juist op de kleintjes letten? Voor elk feest zal Dordrecht catering zijn uiterste best doen om je een onvergetelijke dag te bezorgen. Het kan uiteenlopend zijn van een vrij simpele receptie tot aan een buffet naar jouw keuze of juist een private dinner.

 

Wat bijzonder is aan Dordrecht catering is dat ze zich ook inzetten voor het goede doel. Ze zijn de vaste cateraar van de stichting make a wish. Deze stichting laat wensen uitkomen van ongeneeslijke zieke kinderen. Wanneer er een feest wordt gehouden dan verzorgt deze cateraar de catering.

 

Daarnaast kent Dordrecht catering ook het make a wish diner. In huislijke sferen zal een privé kok jullie voorzien van een exclusieve 3 gangen menu en wordt daarmee donaties aan de stichting make a wish gerealiseerd.

 

Een cateraar met oog voor perfectie en het hart op de juiste plek. De perfecte combinatie voor een cateraar om iedereen het ultieme gevoel te geven op die ene belangrijke dag in je leven. Heb je een huwelijk, verjaardag of jubileum te vieren, kijk dan op de website  http://www.dordrechtcatering.nl/ om een indruk te krijgen wat Dordrecht catering voor jou te bieden heeft.

 

Op de website kun je alle mogelijke pakketten terugvinden en vind je ook extra informatie over de verschillende locaties die Dordrecht catering voor je kan regelen. Ook op het gebied van entertainment heeft Dordrecht catering tal van mogelijkheden waar je uit kunt kiezen.