ABNY
Image default
Gezondheid

Deze tandverzekering is echt geschikt!

Het nieuwe jaar komt er weer aan en het wordt dus weer tijd om je zorgverzekering onder de loep te nemen. Word je binnenkort 18? Ook dan mag een eigen zorgverzekering niet ontbreken. Het is belangrijk om te bekijken welke verzekering voor jou het meest geschikt is. Ben je op zoek naar gewoon goede zorg tegen een eerlijke prijs? Verdiep je dan eens in een zorgverzekering van ZorgDirect. De zorgverzekeraar met een no-nonsense aanpak.

De verplichte basisverzekering

Een basispakket is voor iedereen verplicht en dekt de meest noodzakelijke zorg. De overheid stelt jaarlijks de inhoud vast. Helaas wordt met de basisverzekering niet alle zorg gedekt die je misschien nodig hebt. Denk maar eens aan het vullen van een gaatje bij de tandarts of een bezoek aan de fysiotherapeut. Kosten kunnen dan flink oplopen. Gelukkig biedt een aanvullende verzekering uitkomst.

Diverse aanvullende verzekeringen

Bij ZorgDirect kies je zelf hoe je de verplichte basisverzekering wilt aanvullen. Zo zijn er vier aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen. Een ZorgDirect tandverzekering kun je gewoon los afsluiten als je een ZorgDirect basisverzekering hebt. Handig! En het voorkomt financiële ongemakken en geeft je een veilig gevoel. Bekijk de verschillende mogelijkheden van de aanvullende tandverzekeringen. Er zit er zeker één voor jou bij.

https://www.zorgdirect.nl/