ABNY
Image default
Beauty en verzorging

5 tips bij het gebruik van witte eyeliner

 

Net zoals de elektrische stijlborstel de laatste nieuwe trend in haarmode is, is witte eyeliner de dag van vandaag de nieuwe trend in make-up land. Je ziet ze in de winkels maar ook online worden ze vaak gekocht. Veel vrouwen zijn bang om te experimenteren met witte eyeliner omdat ze niet goed weten hoe het te gebruiken.

Witte eyeliner gebruik je niet zomaar als normale cosmetische eyeliner vanwege zijn onconventionele kleur. In werkelijkheid kan witte eyeliner echter op veel interessante manieren worden gebruikt.

Als je eens witte eyeliner wil uitproberen dan kunnen de 5 onderstaande tips handig voor je zijn:

  1. Lijn je ogen zoals je normaal zou doen met een standaard eyeliner.

Net zoals met zwarte, bruine of grijze eyeliners kun je witte eyeliner ook perfect gebruiken om zowel het bovenste als het onderste gedeelte van je ooglid te markeren. Dit geeft je op zich al direct een heel opvallende cosmetische blik. Dit is wel een tip voor de durvers!

  1. Voor heldere, groter ogende ogen lijn je met je witte eyeliner enkel je onderste ooglid.

Breng je normale (zwarte) eyeliner aan aan je bovenste ooglid. Breng daarna wat witte eyeliner aan aan de binnenkant van je onderste ooglid. Deze make-up look zal je ogen een prachtig, opvallender effect geven.

  1. Verschillende lagen van eyeliners zorgen voor een interessant effect.

Breng je witte eyeliner aan in dikkere lijn en breng hierover dan nog eens je zwarte of blauwe eyeliner aan in dunnere lijn. Dit zal je ogen verhelderen terwijl je make-up look relatief normaal en klassiek oogt.

  1. Verander je witte eyeliner effect door deze te combineren met oogschaduw.

Breng eerst je witte eyeliner aan en breng hierover wat oogschaduw in een felle kleur aan. Borstel je ooglid hierna zachtjes met een ronde make-up kwast om het geheel te “blenden” en netjes af te werken.

  1. Breng witte eyeliner enkel aan in de binnenste hoek van je oog voor extra groot ogende ogen.

Zowel bovenaan als onderaan voeg je met een grootte van een halve centimeter witte eyeliner toe aan de binnenste hoek van je ooglid. Dit zal je ogen helderder maken en je zal er tegelijk ook beter uitgeslapen uitzien.

Met deze handige tips en technieken zal je in staat zijn om met je witte eyeliner de mooiste effecten te realiseren, net zoals een professionele make-up artist dit doet. Niet alleen krijg je met deze 5 tips een goede make-up look, maar je hebt tegelijk ook nog een goede manier gevonden om je ogen groter en helderder te maken. Bekijk een ruim aanbod aan eyeliner hier.

Veel plezier!

https://www.prettyme.be