ABNY
Image default
Woning en Tuin

Ook uithangborden en RVS naamborden bestel je bij De Naambordenwebwinkel

Een RVS naambord is een echte aanwinst voor bij de voordeur! RVS is de afkorting van roestvast of roestvrij staal. Het is een sterke, duurzame mix van chroom, ijzer, koolstof en nikkel. De RVS borden in ons assortiment kunnen zowel beletterd als gelaserd worden. In het geval van laseren is de tekst standaard zwart. Ga je voor belettering dan zijn er maar liefst zeven kleurenmogelijkheden. Van beide technieken kun je foto’s bekijken in onze webshop om een afgewogen keuze te maken. Andere opties om uit te kiezen zijn gebogen bordjes en transparante naamborden met een achterplaatje van RVS. Wil je er een bijpassend huisnummer van RVS bij, natuurlijk vind je die ook bij de enige echte Naambordenwebwinkel. Als je vandaag jouw nieuwe naambord van RVS bestelt, krijg je ‘m binnen een paar dagen al geleverd. 

Waarom een uithangbord denk je misschien? Een uithangbord is een zeer originele variant van een naambord met of zonder huisnummer! Wij hebben de diverse uithangbordjes verzameld onder de noemers ambachtelijk en nostalgisch. Alle borden zijn van superieure kwaliteit. Ze worden verzinkt en vervolgens krijgen ze een poedercoat-laag. Onze experts passen deze technieken toe om ervoor te zorgen dat jij een uithangbord krijgt dat jaren zijn dienst zal bewijzen! Een uithangbord bestellen gaat heel gemakkelijk en snel. Klik op het bordje van jouw voorkeur. Selecteer het model, vul de regels in, kies jouw favoriete lettertype, bepaal de kleur van het bordje, kies een kleur voor je tekst en bepaal de uitlijning. That’s it!

http://www.naambordenwebwinkel.nl