ABNY
Image default
Woning en Tuin

Deze hovenier in Alkmaar vertrouw je je hele tuin toe!

Op een gegeven moment wist ik het wel zeker: ik moest een hovenier Alkmaar inschakelen. Mijn tuin was werkelijk een puinhoop geworden, doordat ik het de laatste jaren helemaal niet meer had bijgehouden. Sowieso is tuinieren absoluut niet mijn ding, maar achteraf gezien had ik veel eerder deze Alkmaarse hovenier moeten inschakelen!

Deze hovenier uit Alkmaar kan werkelijk alles!

Nadat deze hovenier uit Alkmaar, de Noord-Hollandse tuinman, mijn tuin onder handen had genomen, was deze werkelijk prachtig! Ik was ontzettend blij met het resultaat en zou dat nooit zelf bereikt hebben. De Noord-Hollandse tuinman, ofwel Gert-Jan, heeft uitstekend naar mijn wensen geluisterd en is daar op een creatieve manier mee aan de slag gegaan. Ik wilde graag een rustige tuin, waar ook ruimte was om te relaxen met vrienden. Gert-Jan heeft hier uitstekend op ingespeeld en een tuin gerealiseerd waar ik altijd rustig kan ontspannen na een harde dag werken. Maar ook is er een hoek gemaakt waar ik lekker met vrienden kan zijn. Werkelijk overal is over nagedacht, van tegels tot planten. Later heeft deze Alkmaarse hovenier mij ook nog geadviseerd hoe ik mijn tuin het beste kan onderhouden. Gert-Jan wist dat ik niet van tuinieren houd en heeft speciaal voor mij een plan ontwikkeld, waardoor ik door minimale inspanning toch nog heel lang van mijn tuin kan genieten!

Een verantwoorde tuin

Een andere reden waarom ik voor dit hoveniersbedrijf uit Alkmaar heb gekozen, is omdat de Noord-Hollandse tuinman op een verantwoorde manier met de natuur omgaat. Je merkt aan de werkwijze van Gert-Jan dat hij een hart heeft voor onze natuur en hier uitermate zuinig op is. Zo worden er geen chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt en ook geen kunstmatige meststoffen. Gert-Jan is erg bezig met recycling en recyclet zo veel als kan van het tuinafval tot natuurlijke bemesting. Ik heb mij laten vertellen dat dit tal van voordelen heeft. Het bodemleven wordt gezonder, beplanting ontwikkelt zich sterk en begroeiing die u niet wilt, krijgt bijna geen kans.

Mocht u op zoek zijn naar een hovenier in Alkmaar, die van uw tuin de allermooiste van de straat maakt en daarbij ook nog eens op een verantwoorde manier met de natuur omgaat? Kies dan zeker voor de Noord-Hollandse tuinman!