ABNY
Image default
Wijn

een glaasje wijn

Ik ben Eva een student van 21 jaar oud en ik heb een vriendengroep van 10 andere studenten Samen met mijn vriendinnen hebben er 2 keer per maand afgesproken om met zijn allen bij iemand thuis af te spreken!

 

 

 

Hier hoort natuurlijk een glaasje wijn/alcohol bij en aangezien we allemaal studenten zijn hebben we niet zo groot budget. Nu hebben we hugo wijn ondekt! een merk met verschillende soorten alcoholische drankjes. Wat een super spul is dat zeg! En wat een prijs. We hebben nu wat nieuws ondekt. Blauwe wijn. Eerst hadden we het gekocht omdat we een reclame op tv zagen dat er iets nieuws was namelijk blauwe wijn dit wilde wij allemaal uitproberen. Hierdoor kwamen wij bij Hugo. Het beviel ons allen goed en we hadden niet verwacht dat het zo lekker zou zijn en het ziet er ook nog eens leuk en anders uit! Het is een frizzante met berry’s en mint. Als wij dit meenemen naar een ander feestje krijgen wij vaak de vraag waar we dit hebben gekocht je kan het al kopen voor € 3.09 wat tegenwoordig niet veel geld is voor een lekker glaasje wijn. Hugo is een hele lekkere en een super betaalbare merk.

http://www.hugowijn.nl/