ABNY
Image default
Muziek

Een actieve luidspreker, zowel draadloos als bedraad

https://www.soundgallery.nl/product-categorie/luidsprekers/actieve-luidsprekers/

Actieve luidspreker

Wil je een actieve luidspreker dan heeft het merk Dynaudio hier onder andere een assortiment aan, in verschillende prijsklassen. De meeste luidsprekers zijn tegenwoordig draadloos en werken dan dus op bluetooth wat erg gebruik vriendelijk is, hierdoor kunnen we tijdens onze favoriete nummertjes ook nog onze lievelingsapps gebruiken of met belangrijke zaken bezig als school of werk. Veel van deze dingen kunnen we tegenwoordig ook via de telefoon of andere elektronica regelen, de meeste elektronische middelen zoals een laptop, pc, telefoon en ipad kunnen verbonden worden met een actieve luidspreker via bluetooth. Ook zijn veel luidsprekers niet afhankelijk meer van stroom en kun je ze opladen en zelf zo overal plaatsen waar je zelf wilt. En ook dit vinden de meeste mensen erg gemakkelijk zo hoeven er geen vaste luidsprekers worden geplaatst en kun je ze dus gewoon mee nemen naar elke ruimte. Daarnaast kun je vele luidsprekers bedienen met een afstandsbediening, je kan dus rustig op je plek blijven als je het geluid aangepast wilt hebben denk hierbij aan het volume of de hoeveelheid bass.

Draadloze luidspreker

Het uiterlijk van een draadlooze luidspreker kan erg verschillen, zo kan de draadloze luidspreker een uiterlijk hebbend dat van hout is in bijvoorbeeld bruin of zwart maar ook is een luidspreker te verkrijgen in matt zwart en wit of juist hoogglans, maar net wat bij jou interieur past en wat je smaak is.

https://www.soundgallery.nl/product-categorie/luidsprekers/actieve-luidsprekers/