ABNY
Image default
Zakelijk

Statische stickers, ideaal om reclameuitingen snel te wisselen

Statische stickers

De meeste stickers die worden gebruikt krijg je na het plakken moeilijk van het product af, dit komt doordat het met een soort lijmlaagje opgeplakt wordt. lukt het je wel om het eraf te krijgen dan zie je vaak nog lijmresten van de sticker op de plaats waar deze vanaf gehaald was. Ben je zelf snel uitgekeken op stickers of ben je al snel toe aan vernieuwing van stickers en ben je helemaal klaar met die lijmresten die meestal achterblijven op je muren of ramen dan kun je ook kiezen voor statische stickers. Deze statische stickers breng je eenvoudig aan op glas, muren of andere vlakke ondergronden. Een statische sticker heeft geen lijmlaag waardoor deze dus geen lijmresten achter laat op de ondergrond waar deze op geplakt was.

Bedrijfsleven

Deze stickers worden voornamelijk in het bedrijfsleven gebruikt als reclame of misschien om het kantoor wat op te vrolijken. Ook worden deze stickers gebruikt voor tijdelijke uitingen. Een statische sticker is dan ook uitermate geschikt voor in de etalage als er bijvoorbeeld aanbiedingen of speciale aanbiedingen zijn in de winkel, deze kan je dan zo goed laten zien en na deze periode er gemakkelijk zonder problemen weer te verwijderen. Deze stickers kunnen wordt uitgeprint met een maxime printbreedte van 137cm, kunnen eventueel contour gesneden worden geleverd en zijn beschikbaar in wit en transparant folie.

https://www.dwcprint.nl/drukwerk/statische-stickers