ABNY
Image default
Dienstverlening

Hoe kun je geld besparen op het parkeren op de luchthaven?

Parkeren op de luchthaven wordt steeds duurder omdat er steeds vaker goedkopere vluchten worden aangeboden, wat de luchthaven dan probeert te compenseren door de parkeerkosten te verhogen.

Woningbezitters denken hierdoor een gat in de markt te hebben gevonden. Ze verhuren namelijk de opritten en privé-parkeerplaatsen aan vakantiegangers en forensen. Er is ook een hele nieuwe industrie van websites ontstaan, ​​die goedkopere parkeerplaatsen aanbieden aan de passagiers op de luchthaven.

Het internet is nu de definitieve plaats om goedkope parkeerplaatsen op en rond de luchthaven te kunnen vinden en de afgelopen jaren zijn er zoveel vergelijkingssites bijgekomen, die betere aanbiedingen en kortingen aanbieden dan de luchthavens zelf.

Als je op het laatste moment met je auto op de luchthaven aankomt en je bang bent dat je te laat voor je vlucht zult zijn, word je met open armen ontvangen door de parkeergarages, die wachten op jouw zuurverdiende geld!

Als je daarentegen van tevoren je parkeerplaats boekt, bespaar je waarschijnlijk een hoop geld en dat is gunstig omdat je waarschijnlijk al genoeg kosten hebt voor je reis. Ook bespaart het je veel stress!

Met vergelijkingssites kun je eenvoudig door verschillende sites van parkeeraanbieders bladeren en kiezen uit een aantal parkeeropties. Natuurlijk rekent dit online bedrijf een kleine commissie omdat ze je hebben gekoppeld dus als je de aanbieder direct zelf kunt vinden, kun je nog meer geld besparen.

Zomaar op de pof naar de luchthaven rijden en voor dezelfde dag een parkeerplaats willen, kost je altijd meer geld, zelfs als je zelf online een plaats boekt. Vooraf reserveren biedt je de mogelijkheid om door de goedkoopste aanbiedingen te bladeren en te bekijken of je door middel van een pakketkorting of een andere leuke aanbieding nog iets kunt besparen.

De huur van een auto om mee naar de luchthaven te rijden en die je dan daar kunt achterlaten, is een andere manier om de toenemende kosten van het parkeren op de luchthaven te omzeilen. Vaak kun je geweldige autoverhuurovereenkomsten afsluiten en dat betekent dat je je eigen auto thuis kunt laten staan ​​zodat je zeker weet dat deze veilig staat zonder dat je hiervoor de hoofdprijs betaalt.

Als je een motorfiets of scooter bezit, dan is dit een ander goedkoop alternatief voor het parkeren op de luchthaven. Je bagage kan een probleem zijn, maar een motorfiets of scooter parkeren op het vliegveld is een veel goedkoper alternatief dan het achterlaten van je auto.

Het kost je natuurlijk naast het parkeren ook benzine om met je eigen auto naar het vliegveld te komen. Alternatieven zoals het openbaar vervoer, een taxi of zelfs een vriend vragen om een ​​lift zijn niet altijd haalbaar of minder duur.

Als je voor een vergelijkingssite kiest om je parkeerplaats om de luchthaven bij te boeken, zorg er dan wel voor dat je een kortingscode gebruikt. Kortingscodes kunnen je 5-15% korting besparen op het parkeertarief en deze codes zijn via de meeste parkeersvergelijkingssites beschikbaar. Vaak moet je je dan wel abonneren op de nieuwsbrief van de site maar dan krijg je regelmatig aanbiedingen, kortingen en codes opgestuurd.

Ga naar de site van Eazzypark.nl voor een reeks goedkope parkeerplaatsen bij de luchthaven van Eindhoven.

 

 

 

https://eazzypark.nl