ABNY
Image default
Bedrijven

De loterij winnen met de ouderjaarstrekking

De kerst is weer voorbij. Waarschijnlijk heeft iedereen twee leuke dagen gehad, maar ook heel druk. De voorbereidingen van het kerstdiner vragen aardig wat werk. Vooral als je met een groot gezelschap gaat eten is het lastig om een kerstdiner voor te bereiden. Je moet dan zoveel inkopen doen en alles goed regelen. Je moet aan veel dingen denken. Wat vinden de mensen lekker? Welke wijn is goed?  Allemaal dingen waar je rekening mee moet houden. Het is altijd ook wel lekker als het weer voorbij is. De maand december zit vol met druktes en als het normale leven weer begint is dat ook wel lekker. Maar na kerst krijg je ook nog oud en nieuw. Dan sluit je het jaar af met een knallend feest. En misschien niet alleen met een knallend feest, maar ook nog met een mooie geldprijs. Tijdens de jaarwisseling kan je namelijk meespelen met de oudejaarstrekking. Deze oudejaarstrekking van lotto is ieder jaar weer een hele gebeurtenis. Er spelen heel veel mensen mee met deze loterij. Je hebt met deze loterij namelijk kans op een geldprijs van 30.000.000 euro. Dat is een ontzettend groot geldbedrag. Als je dit wint veranderd je leven complet. Er zijn naast deze hoofdprijs ook nog heel veel andere prijzen te winnen. Ook mensen die normaal nooit meespelen met loterijen kopen vaak een oudejaars lot. Iedereen wil deze loterij winnen. Je kan dan ook je eigen getallen kiezen die je aan het einde wilt. Je hebt dan vaak mensen die hun geboortedatum als laats kiezen of hun geluksgetal. Als je en beetje bijgelovig bent is het wel fijn dat je je eigen cijfers kunt kiezen. Het gevoel dat je zelf invloed kan uitoefenen is goed. Verder kun je ook nog een half lot kopen want een oudejaars lot is best wel duur. Je wint dan altijd alle prijzen voor de helft. Je kan ook een mini winnen ter waarde van 22.000 euro. Met een half lot win je dan 11.000 euro in geld i.p.v. een nieuwe auto.

http://www.vergelijkloterij.nl