ABNY
Image default
Eten en drinken

Schoon drinkwater met een drinkwaterfilter

Schoon drinkwater met een drinkwater filter.

Steeds vaker lezen we in de krant dat het drinkwater vervuilt is en tijdelijk er geen drinkwater uit de kraan gedronken mag worden. Een drinkwaterfilter die 99.5% van het water filtert tot een lekker drinkbaar water zou fijn zijn.

In de Zuid Europese landen weten ze dit al langer en veel woningen zijn standaard voorzien van een eigen drinkwater filter / osmose apparaat. Dit apparaat is eenvoudig zelf aan te sluiten op de waterleiding en filtert het water in 3 tot 5 stappen zodat bijna alle ellende uit het water is en het water gezond is om te drinken.

Maar ook andere vormen van waterbehandeling kunnen in een normaal huishouding handig zijn. Zo kan een elektrische ontharder of een anti kalk magneet veel geld besparen. Als u een van deze apparaten monteert zal er minder kalk in uw leidingen en apparaten zoals vaatwasser zitten. Hierdoor zal er minder kalkafzetting op de verwarmingselementen ontstaan en kosten het dus minder om het water op te warmen.

Uiteraard geldt dit ook voor elektrische boilers, wasmachines, waterkokers e.d.

Bij drinkwaterfilter.eu is er voor iedere waterprobleem wel een oplossing. Daar vind u osmose filters, anti kalk magneten en elektronische waterontharders. Maar ook drukmeters en meters om de kwaliteit van uw water te meten.

https://drinkwaterfilter.eu

https://drinkwaterfilter.eu