ABNY
Image default
Zakelijke dienstverlening

De lastechnische groothandel heeft al uw lasbenodigdheden zoals een nieuwe lastoorts

Wilt u gaan lassen en uw lasapparatuur zoals de lastoorts veilig gebruiken? Dan moet u rekening houden met verschillende factoren. Zo heeft u lasbenodigdheden nodig om uw apparaat goed te bedienen en ook materiaal dat veel gebruikt wordt zoals lasdraad. Het is ook erg belangrijk dat uw apparatuur goed onderhouden wordt. Bij deze zaken kan LST Lastechniek u uitstekend helpen. Deze lastechnische groothandel beschikt over 25 jaar hands-on ervaring in de sector en een eigen reparatie- en onderhoudsdienst. In hun uitgebreide assortiment hebben ze alles van een lastoorts tot veiligheidskleding. Veel producten zijn uit voorraad leverbaar en zijn binnen korte tijd bij de klant op locatie. De onderhoudsdienst helpt klanten met reparaties, vervanging, kalibraties en keuringen.

Op zoek naar lasbenodigdheden of advies over lassen?

Is uw oude lasapparatuur versleten en is het tijd om nieuwe lasbenodigdheden te kopen? Om de beste apparatuur te vinden die passen bij uw voorkeur, wilt u vast kunnen kiezen uit een ruime selectie. Wanneer u het apparaat gevonden heeft dat het beste bij u past, weet u zeker dat elke las perfect gaat worden. Voor lasbenodigdheden, zoals een lastoorts, en persoonlijk advies kunt u goed bij LST Lastechniek terecht. Dit bedrijf is al meer dan 25 jaar werkzaam en heeft ruime ervaring rechtstreeks uit het werkveld. Bij deze lastechnische groothandel helpen zij u of uw bedrijf aan alles dat met lassen te maken heeft. Ze hebben ook een eigen reparatie- en onderhoudsdienst die u helpt bij defecten, onderhoudsbeurten, keuringen en kalibraties.

Uitgebreid assortiment aan lasbenodigdheden

U bent wel de lasser, maar toch bent u bij elke klus afhankelijk van uw lasapparatuur. Daarom is het belangrijk dat al uw lasbenodigdheden goed werken en ook veilig zijn. Mocht er iets mis zijn of is er iets aan vervanging toe? Dan is het prettig als het snel is opgelost en als u snel nieuwe producten in huis hebt. Bij LST Lastechniek kunt u terecht voor bijvoorbeeld een nieuwe lastoorts of een heel nieuw lasapparaat. Bij deze lastechnische groothandel kunt u een breed assortiment aan lasbenodigdheden kopen van A tot Z. Denk aan: veiligheidskleding en andere vormen van bescherming die nodig zijn bij het werken met een lasapparaat. Daarnaast hebben ze een goede reparatie- en onderhoudsdienst die u helpt met onderhoud, keuringen en meer.