ABNY
Image default
Woning en Tuin

Tafelblad van beton kopen

Het gebruik van een betontafel is de laatste jaren enorm in populariteit gestegen. Dit komt onder andere door de fraaie, levendige uitstraling die het beton geeft en de robuuste vormgeving van de tafel past in elk huis en interieur. De betontafel wordt gemaakt van dik en rustiek beton en kan een kleur krijgen die uzelf wenst. Het beton kan bijvoorbeeld vergrijsd zijn door het lang te laten drogen in de wind. Een betontafel is natuurlijk te gebruiken in de woonkamer voor uw tafel, maar kan ook prima dienen als bureaublad of werktafel. Het is maar net wat voor plannen u zelf heeft met u betontafel en waar  denkt dat deze mooi in het interieur staat. Een betontafel is echter wel heel universeel en tijdloos. Daarnaast mag u ook niet vergeten dat een betontafel ook erg sterk is en dat er bijna geen slijtage mogelijk is.

Betontafel op maat laten maken

U kunt een betontafel op maat laten maken en u kunt vervolgens kiezen uit verschillende afwerkingen van het blad. U kunt ervoor kiezen om het in de olie te zetten of in de lak. Het is zelfs mogelijk om deze afwerking er na een tijd weer af te schuren, zodat u kunt kiezen voor een andere afwerking van het blad. Al zou u het misschien vooraf niet denken, met een betontafel is heel erg veel mogelijk. Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een betontafel? Kijk dan nu op de website voor de verschillende producten of neem contact met ons op voor meer informatie, zodat wij u verder kunnen helpen in dit proces. Indien u graag een aantal voorbeelden van verschillende door ons vervaardigde betontafels wilt zien, nodigen wij u graag uit om eens langs te komen bij ons op de vestiging om een aantal tafels van dichtbij te bekijken. Voor een offerte op maat kunt u terecht op de website.

https://www.loppedbutik.nl/c-4534603/base-betontafels/