ABNY
Image default
Bedrijven

Complete sorteer- en wasinstallaties

Complete sorteer- en wasinstallaties

Werkt u in de voedselverwerkende industrie of de agrarische sector? Bent u op zoek naar sorteren van geteelde gewassen, of het verpakken eenvoudiger te maken? Bij DT Dijkstra bent u aan het juiste adres voor een complete sorteer- en wasinstallatie. Deze machine zal het sorteren en wassen van de door u geteelde producten veel vlotter en eenvoudiger maken.

Wij leveren machines die op grote schaal zeer nauwkeurig werken. Bij de productie wordt namelijk gebruik gemaakt van een speciale aandrijftechniek. Of u nu teler of verpakker bent van aardappels, rode bieten, uien, bloembollen, spruiten of andere soorten gewassen, met onze complete sorteer- en wasinstallatie kunt u een stuk efficiënter werken.

Verder informeren over onze machines? Vraag dan gerust om meer informatie of een offerte door contact op te nemen. Dat kan per telefoon via +31 (0)527 697731, of door het bericht via het contactformulier achter te laten.

Sorteer- en wasmachines van DT Dijkstra

Al vele jaren levert DT Dijkstra complete was- en sorteermachines voor gewassen aan verpakkers, telers en bedrijven in de industrie. Deze zijn compact, makkelijk te gebruiken en duurzaam. Onze ontwerpers hebben efficiëntie hoog in het vaandel staan. Dat is voor ons dan ook het belangrijkste aspect bij de productie van de machines.

Daartoe is door ons een speciaal zeefklemsysteem ontwikkeld, waarmee de stilstand van het sorteren geminimaliseerd wordt. Bij dergelijke machines dient de zeef namelijk om de zoveel tijd vervangen te worden, iets dat tijd in beslag neemt. Bij onze sorteermachines is dit erg gemakkelijk en wordt stilstand beperkt. Het resultaat daarvan is een erg lage kostprijs per ton gesorteerd product.

Over DT Dijkstra

DT Dijkstra is een organisatie met erg veel ervaring op het gebied van complete sorteer- en wasmachines. Wij bestaan al ruim 90 jaar en hebben onszelf tot een gevestigde naam in de agrarische sector en voedselverwerkende industrie weten te maken.

Voor sorteermachines en diverse andere duurzame oplossingen en apparaten (waaronder was-, sorteer-, transport- en bunkerinstallaties) zit u bij DT Dijkstra dus goed. Ons productieproces staat in het teken van de optimalisatie van uw productkwaliteit.

Een offerte aanvragen? Neem contact op!

Wilt u ook een complete sorteer- en wasmachine van DT Dijkstra kopen? Bent u benieuwd naar de specificaties of de prijzen? Vraag dan gerust om meer informatie of een vrijblijvende offerte. Daarvoor kunt u contact opnemen door te bellen naar +31 (0)527 697731, of door een bericht achter te laten via het online contactformulier.

https://dtdijkstra.nl